Svenska
Blog

Ghost Rider avtäckt, bortklippt scen från X-Men och ny skurk bekräftad!

Det har under eftermiddagen dykt upp diverse smånyheter som jag nu i en hopslagen blogg tänkte presentera för er! Man har nämligen visat upp första bilden på Ghost Rider som kommer att dyka upp i nya säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D. och den bortklippta scenen fån köpcentrumet i X-Men: Apocalypse har också läckt ut. Slutligen har även skurken i Wolverine 3 bekräftats och det är en skurk som egentligen inte förvånar någon då han hintades om i scenen efter att eftertexterna hade rullat på X-Men: Apocalypse.

Ghost Rider
Jag är, som du kanske redan vet, inte alls särskilt intresserad av karaktären i nuläget. När karaktären Robbie Reyes etablerades som en nystart för Ghost Rider blev det en riktig flopp och jag slutade ganska snabbt att läsa serien, precis som många andra. Serien lades ned efter tolv nummer och av någon anledning vill man nu blanda in honom i Agents of S.H.I.E.L.D. Eftersom Inhumans har blivit fördröjd på obestämd tid och TV-serien anknöt väldigt mycket till dessa hjältar gissar jag på att man som hastigast beslöt att inkludera Ghost Rider i TV-serien för att knyta an lite till Doctor Strange istället. Bilden på honom finner du i vilket fall som helst i slutet av bloggen!

Bortklippta scenen i köpcentrumet
Jag blev måttligt besviken över att man inte fick se scenen när Jean Grey, Nightcrawler, Cyclops och Jubilee tog en sväng till köpcentrumet. Filmen närmar sig nu sin release på DVD/Blu-ray så nu börjar extramaterial dyka upp på webben och bland annat den här scenen. En riktigt härlig sådan med lite härlig Safety Dance.
KLICKA HÄR FÖR ATT KIKA PÅ SCENEN!

Skurken i Wolverine 3
Jag har inte några stora förväntningar på den sista filmen i Wolverine-trilogin. James Mangold har inte gjort ett bra jobb tidigare utan det enda som gör mig lite intresserad av den är att den baseras på Old Man Logan. Det är dock inte Hulken som spelar skurken (duh!) utan Mr. Sinister. Detta är en skurk jag länge velat se på film så jag hoppas verkligen att Mangold tar sig samman och gör något bra utav den här avslutande delen.

Ghost Rider avtäckt, bortklippt scen från X-Men och ny skurk bekräftad!

HQ