Svenska
Blog

Nya comics inhandlade!

Samlingen har åter igen utökats lite. Eftersom hemsidan jag beställde ifrån hade en toppenbra rea kunde jag inte hålla mig från att beställa hem några böcker som jag i slutändan sparade flera tusenlappar på. Denna gång blev det en hel del från DC Comics men såklart smög det även in lite från Marvel också. Dessa böcker beställde jag:

Uncanny Avengers Omnibus
Professor Xavier har dött och Captain America startar upp nya Avengers blandat med gamla medlemmar och X-Men. I den här samlingen är Red Skull den huvudsakliga fienden och efter att ha plundrat Xaviers lik lyckas han ta beslag på hans krafter och blir därmed en fiende att frukta ännu mer.

INNEHÅLLER: Uncanny Avengers 1-25, 8AU , Annual 1

Spider-Man: Return of the Burglar och Legendary Star-Lord #1
Eftersom sidan jag handlade från erbjuder ett par böcker/tidningar gratis om man handlar för ett visst belopp fick jag dessa två alldeles gratis. I Return of the Burglar stöter Spider-Man åter igen på mannen som tog livet av Ben. Legendary Star-Lord hade jag inte ens önskat utan valde alternativet ''single issue surprise'' och detta blev resultatet.

INNEHÅLLER: Amazing Spider-Man #193-200, Legendary Star-Lord #1

Absolute Batman Incorporated
Grant Morrisons otroligt hyllade berättelse kändes som en given bok att köpa i absolute-format. Eftersom den normalt sett kostar omkring 1000 kronor tvekade jag inte en sekund när jag hittade den för ett par hundralappar billigare. Med en otrolig berättelse samt fantastisk illustration är detta något alla intresserade borde ta en närmare titt på!

INNEHÅLLER: Batman Incorporated #1-8, Batman Incorporated Leviathan Rises #1, Batman Incorporated Vol. 2 #1-13, Batman Incorporated Special #1.

Absolute Green Lantern: The Sinestro Corps War
Eftersom jag sen tidigare har samlat Blackest Night och Rebirth i absolute-format ville jag utöka samlingen med absolute-utgåvan av Sinestro Corps War också. Sinestro är en av mina absolut favoritskurkar så självklart ville jag ha den här. Denna samling utspelar sig efter Blackest Night.

INNEHÅLLER: Green Lantern #21-25, Green Lantern Corps #14-19 and Green Lantern: Sinestro Corps Special #1

Brightest Day Omnibus
Tyvärr finns inte den här som absolute och därför passar den inte riktigt in med de andra men i och med den här boken har jag nu hela samlingen med Green Lantern som bygger på samma handling. Denna berättelse utspelar sig efter Brighest Day och knyter därmed ihop säcken.

INNEHÅLLER: Brighest Day #0-24

Nya comics inhandlade!

HQ