LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Sugen på Thor: Ragnarok? Då ska du se dessa filmer!

      Det är mindre än en vecka till premiären av Thor: Ragnarok. En film som på förhand ser ut att bli riktigt underhållande. Samtidigt förvånar detta inte mig då jag varit positivt inställd till den ända sen Taika Waititi klev ombord. Frågar du mig är detta en av de bästa komediregissörerna som vandrat i ett par skor. Om inte den bästa, till och med. Är du nyfiken på filmen rekommenderar jag att du spanar in några av dessa filmer.

      Boy
      Vi får följa en 11-årig pojke som kallar sig själv för Boy i Nya Zeeland år 1984. Hans pappa har han aldrig lärt känna men får nu chansen att göra det och eftersom han inte är en särskilt bra fadersfigur blir det en rolig upplevelse att ta del utav. Boy är även ett stort fan av Michael Jackson och vi bjuds därmed på en hel del roliga grejer baserat på honom, bland annat en egen version av musikvideon Thriller.

      Kritikerna hyllade filmen när den väl kom och jag kan inte göra annat än att hylla den heller. Boy bjuder alltid på det mest oväntade och knasigaste som gör filmen fantastiskt rolig. En solklar rekommendation inför Thor.

      Hunt for the Wilderpeople
      Filmen handlar om den rebelliska pojken Ricky som gått från fosterfamilj till fosterfamilj. Till slut hamnar han hos två mycket speciella personer som han fattar tycke för. Utan att gå in på spoilerterritorium så försvinner Ricky och hans fosterpappa och snart letar hela landet efter dem. Vi får följa deras resa tillsammans i försök om att fly från polisen som är efter dem och det är en riktigt skruvad, men rolig resa.

      Detta är Waititis senaste film (bortsett från Ragnarok) och är också helt fantastisk. Faktiskt ännu bättre än Boy. Filmen blev väl mottagen av kritiker och biobesökare och är definitivt något du bör titta närmare på för ett gott skratt.

      What We Do in the Shadows
      Innan jag såg den här rullen fanns det ingen komedi jag kunde förknippa med ordet mästerverk. Aldrig tidigare har jag sett en komedi jag kunnat ge betyget 10/10 till. Idag är What We Do in the Shadows den enda komedifilmen jag gett det betyget till och därmed är det inte så lustigt att jag ser fram emot Thor: Ragnarok.

      Filmen handlar om ett par vampyrer som bor i ett kollektiv. De försöker leva ett så lugnt liv som möjligt. De går gärna ut på natten för att festa men de måste även ta tag i möten angående vem som ska diska, dammsuga och så vidare. En av mina favoritscener är när Viago ska döda en tjej som tror att han bjudit hem henne för något helt annat.

      Sugen på Thor: Ragnarok? Då ska du se dessa filmer!

      HQ