Svenska
Blog

Fredagstipset (129)

Det är fredag men än jag inte ta helg. Jag har nämligen salstenta imorgon så jag får vänta lite innan jag glatt kan ta ledigt. Om du är ute efter något att mysa ned dig med under höstvädret så har jag letat fram något riktigt bra åt dig. Trevlig helg!

Arrested Development

Mitchell Hurwitz har väl inte direkt gjort mycket att skryta över i sin karriär men är det något han ska ha cred för är det TV-serien Arrested Development. I serien får vi möta en ganska trasig familj vars företag råkar ut för stora problem när grundaren och deras pappa (Jeffrey Tambor) blir arresterad för att ha förskingrat från företaget. Den äldsta sonen (Jason Bateman) tvingas ta över och det är knappast en enkel grej då hans syskon ofta gör saker onödigt komplicerat.

Jag räknade aldrig med att Arrested Development skulle vara något för mig. Komediserier växer inte på träd men bara det här året har BoJack Horseman, Big Mouth och Arrested Development överträffat mina förväntningar. Är du intresserad av en komediserie som delar många likheter med Modern Family så tycker jag det vore fel att inte ge denna serie en chans. Har du tillgång till Netflix kan du börja kolla nu med detsamma!

Fredagstipset (129)

HQ