Svenska
Blog
Hur länge använder ni era mobiler?

Hur länge använder ni era mobiler?

Skrivet av ifongard den 26 april 2017 kl 19:34

Det har ju blivit några mobiler genom åren. Jag har ofta försökt ha mobilerna relativt länge, två år har jag som riktmärke även om det är få gånger jag kommit upp i det.

Egentligen den enda gången jag gjort det är för Sony Ericsson M600 som jag använde i ungefär två och ett halvt år. Med dagens mått är den ju inte mycket, men jag gillade den verkligen. Skärmen och tangentbordet främst plus skrollhjulet på sidan. Det är också en av mobilerna jag har betalat mest för så jag kände kanske jag var tvungen att ha den länge.

Den mobil jag använt näst längst är HTC 8X med ett år och tio månader. Tyckte mycket om känslan I Windows Phone 8 och mobilen var smidig. Tyvärr var batteritiden inte något vidare och den fick aldrig Windows 10.

Sony Ericsson Xperia X10 är en av mobilerna jag använde kortast tid. Men det beror mest på att det var sådana problem med den att jag fick lämna tillbaka den och fick en HTC Desire HD istället.

Även HP Veer blev kortlivad. Jag gillade tangentbordet och operativsystemet men tyvärr var den lite väl liten och svag. Plus ett dött operativsystem så klart.

Min nuvarande mobil, Honor 5X, har jag haft i snart ett år. Jag är inte helt nöjd med den efter senaste uppdateringen då jag tycker prestandan blev sämre. Egentligen ser jag inga större anledningar att uppdatera men är ändå ganska sugen.

Hur länge använder ni era mobiler?

HQ