Svenska
Blog

Äntligen ett releasedatum till Ace Combat 7!

Vid det här laget känns det nästan som att jag väntat sedan tidernas begynnelse på ett releasedatum till Ace Combat 7: Skies Unknown. Fast egentligen är det bara drygt 2 och ett halvår sedan, när spelet utannonserades på Playstation Experience 2016 (vilket också var den enda behållningen efter en makalöst sömnig presentation), vilket i och för sig är ganska lång tid för att få veta vilket datum som det ska släppas på nu.

Men nu är ett releasedatum äntligen bekräftat, sedan tisdag närmare bestämt, och även om det fortfarande är ett tag dit så går det att se ljuset i tunneln nu. Precis i början på nästa år är det drags att dra på sig flyguniformen, sätta sig i cockpiten och tillfredsställa ens behov av fart, för den 18 januari släpps det till konsol och till Steam släpps det den 1 februari.

Som sagt, det är fortfarande en bit kvar att vänta, men nu finns det åtminstone ett ljus i tunneln (förutsatt att det inte försenas... igen). Nu känner jag att hypen börjar växa igen, dels tack vare utannonseringen av releasedatumet, men också tack vare den nya Gamescom-trailern som är helt makalös. Namco har gjort ett riktigt bra jobb med sina trailers för det här spelet, men med den senaste trailern så tycker jag att de har överträffat sig själva.

Så nu är det bara att räkna ner dagarna tills spelet släpps, titta om samtliga trailers minst 1000 gånger till och mass-dregla över alla bilder från spelet som jag kan komma åt. 18 januari kan inte komma snabbt nog...

Äntligen ett releasedatum till Ace Combat 7!

Kan fortfarande inte komma över det faktum att grafiken är så makalöst snygg som den faktiskt är, detaljrikedomen på flygplanen är smått sinnessjuk.

HQ