Svenska
Blog
Gett Game of Thrones en ny chans

Gett Game of Thrones en ny chans

Internet har väl sedan en lång tid tillbaks varit nästintill lyrisk över serien Game of Thrones, det är i alla fall det intryck som jag fått när jag loggat in på Twitter efter att ett avsnitt sänts eller när jag lyssnat på poddar där serien har tagits upp. Eller ja, inte bara internet utan även personer runtomkring mig.

Jag har dock personligen inte varit ett superstort fan av serien, jag gillade visserligen första säsongen starkt, men efter tredje säsongen föll jag ur av någon anledning. Minns inte exakt vad som hände, om det berodde på att det hade gått lång tid mellan jag såg säsongerna eller om jag helt enkelt inte gillade den tredje säsongen. Hade dock ändå vaga planer på att ge serien en ny chans, och då jag för någon vecka sedan av någon oförklarlig anledning började känna mig peppad inför den åttonde och sista säsongen tänkte jag att jag lika gärna kunde ge den chansen nu.

Nu känner jag mig betydligt mer intresserad samt investerad i serien, gillade som sagt första säsongen sedan tidigare men mindes inte mycket av varken den andra eller tredje säsongen. Är inne på den fjärde säsongen nu, och jag känner mig helt fast. Något som jag inte riktigt hade väntat mig, men nu sitter jag där och ändå. Samt så börjar peppen inför seriens sista säsong växa för varje avsnitt, även om jag visserligen fortfarande har en bra bit kvar innan jag kommit ikapp.

HQ