LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      Ny intensiv trailer till Ace Combat Infinity

      Ny intensiv trailer till Ace Combat Infinity

      Som ni antagligen har märkt har jag skrivit mycket om Ace Combat Infinity på den här bloggen, och varför det kommer sig beror helt nkelt på att jag älskar Ace Combat överlag, och jag kommer förklara mig närmare om varför i ett annat blogginlägg som jag ska skriva när jag gjort klart allt viktigt i skolan (vilket även betyder att jag förhoppningsvis kommer bli mer aktivare med bloggandet och även skriva om andra saker). Men tills dess hade jag bara tänkt skriva ett kort inlägg för att dela med mig av den senaste trailern till Ace Combat Infinity. Eftersom denna trailer inte kommer med något speciellt nytt känner jag det inte är någon idé att skriva en djupgående analys.

      Hursomhelst, den senaste trailern som helt enkelt heter "Engage" fokuserar mest på den rivaliserande flygskvadronen Ridgebacks som kommer medverka i kampanjen samt den förmodade slutstriden mot en stridspilot som i nuläget endast varit känd som "Butterfly Emblem" och som verkar en aning... creepy. Trailern är filmad på ett lite mer annorlunda sätt än tidigare, då gameplayklipp blandas friskt med mellansekvenser, briefing-sekvenser samt närbilder på jetplan, vilket för tankarna till trailerna till de äldre Ace Combat-spelen. Det ser dock riktigt mustigt och intensivt ut, och om jag inte var säker på om hypemätaren låg nästan på topp är jag det nu.

      HQ