Svenska
Blog
HQ

Deus Ex: Mankind Divided...Vad hände?

Jag är en otroligt stor fan av de 2 första Deus Ex spelen. Det var såklart ett bra tag sedan det begav sig och de spelades då på PC. Älskade atmosfär och hur man kunde påverka karaktären i spelet. SÅ.....glad i hågen köpte jag nya Mankind Devided och började spela. Självklart kunde jag läst på mer och detaljstuderat recensionen här på GR. Men ändå...vad hände? Känner inte alls den atmosfär spelet levererade förut, jag hade inte heller fattat att det numer är ett rollspel och inte alls det FPS jag var van vid. Dialogerna är oändliga och oftast riktigt riktigt ointressanta. Nu har jag inte kommit så långt in i spelet så allt kanske ordnar sig...till slut.... Men jag är något skeptisk. Något mer som har tankar kring spelet? Är jag ute och cyklar?

HQ

Välja konsoll...hur svårt kan det vara??

När jag tittar på kommande konsoller så ser jag, som många andra, att det är skillnader i prestanda, leverans till Sverige samt pris etc etc.
Har haft både PS3 och Xbox 360 denna generation så vad kollar man då på inför nästa generation....Jo...Spelen. Vilka exklusiva spel är mest intressant! För mig är Halo och Forza två spel jag känner att jag inte kan vara utan, alls. Varpå Xbox kommer finnas hemma fortsättningsvis. Tycker många gånger att för stort fokus läggs på konsollen i sig och inte de spel man faktiskt vill spela