Svenska
Blog
Min vinylsamling är igång!

Min vinylsamling är igång!

Jag har länge drömt om att börja samla vinylskivor, där jag främst har lockats av spelsoundtracks från mina favorit-titlar. Ingenting storslaget, utan snarare riktigt småskaligt där varje inhandlad skiva ska vara från ett spel som jag verkligen, verkligen älskar. Merch av allehanda slag är egentligen något jag brukar undvika principfast sedan ett tiotal år tillbaka men just vinylskivor står i min bok utanför det, av någon anledning. 

Så för någon vecka sedan bestämde jag mig för att göra slag i saken och lägga en order på vad som skulle bli min allra första vinylskiva. Början på samlingen om man så vill. Skivan heter Signals From the Outer Wilds och innehåller förstås soundtracket från Mobius Digitals underbara rymdäventyr som jag har hållit som ett av mina absoluta favoritspel sedan jag först provade på det för lite drygt fem år sedan. Idag fick jag veta att den hade anlänt till mitt postombud och nu sitter jag och beundrar den, där den står vackert längst upp på hyllan, på den Mackegårdska våningen i centrala Göteborg. 

Samlandet har alltså äntligen börjat och ser fram emot att se vart mitt nyfunna intresse kan tänkas ta mig. Vilket blir nästa steg, kanske du undrar? Jo, jag måste naturligtvis skaffa mig en vinylspelare så att jag kan lyssna på skivan också!

HQ