Svenska
Blog
Det börjar bli dags att skaffa Xbox igen!

Det börjar bli dags att skaffa Xbox igen!

Det måste vara flera år sedan sist jag faktiskt kände någon typ av entusiasm efter ett spelevent i stil med gårdagens Xbox Showcase. Ofta brukar jag kunna sammanfatta tillställningarna med en gäspande axelryckning och det har på sin höjd varit något enstaka spel per uppvisning som har känts något sånär intressant.

Gårdagens presentation från Xbox var därmed något helt utöver det vanliga och efter en god natts sömn kan jag dra slutsatsen att jag är riktigt förväntansfull när det kommer till framtiden för Xbox. Att jag skulle få se riktigt vassa trailers från Fable, Gears of War, Flight Simulator 24, Metal Gear Solid och Indiana Jones var på förhand snudd på otänkbart och jag tror banne mig att det börjar bli dags att skaffa mig ett Xbox igen, något som jag knappt övervägt sedan 360-tiden. 

Xbox utklassade helt enkelt motståndet och den här gången hamnade Playstation alltså långt efter och jag kan bara hoppas att de kan lära av detta och överraska oss med en massa spännande storspel till nästa gång. Eventet i fredags var i min mening raka motsatsen till gårdagens föreställning. Playstation behöver göra mer och Xbox har äntligen hittat tillbaka. Hatten av!

HQ