Svenska
Blog

Amazing April: Äntligen är Game of Thrones tillbaka!

Skrivet av Jollen den 14 april 2019 kl 17:01

April 2019 - The gift that keeps on giving. Vilken månad vi har haft och har framför oss med Shazam!, One Punch Man, Avengers: Endgame, och självfallet Game of Thrones. Det känns dock som om entusiasmen kring finalsäsongen är svalare än vad jag ursprungligen anade på grund av all uppståndelse kring Avengers. Jag satt själv vid datorn och kämpade till mig premiärbiljetter för Marvel-upplösningen och sedan slog det mig att även GoT strax drar igång igen!

Även om säsongen sju var lite halvljummen med GoT-mått så ska det bli otroligt spännande att få en upplösning på den episka sagan. Förväntningarna är skyhöga och jag förväntar mig inget mindre än White Walker slakt, storslagna skärmytslingar, och ett å annat huvud på ett spjut. Jag har inte en susning om vem som kommer gå segrande ur striden, eller ens vem jag tillslut vill se sitta på tronen. Allt jag vet är att jag vill gåta, jag vill skratta, jag vill bli upprörd, och jag vill känna medlidande och glädje när allt väl är över.

Vintern har kommit. Chipsen är redo. JAG ÄR REDO. Låt spelens sista rond börja, och må bäste man, kvinna eller varelse, vinna.

Om du likt jag, har glömt bort detaljer från föregående säsonger och vill färska upp minnet, kan jag varmt rekommendera Film Crams! som väl detaljerat och underhållande sammanfattar alla höjdpunkter säsong för säsong.

Amazing April: Äntligen är Game of Thrones tillbaka!

Vem håller du som favorit till att ta the Iron Throne?

HQ