Svenska
Blog

Småskakigt i NFL

Skrivet av Jonas den 28 september 2020 kl 02:41

Det är svårt att tala om någon stor flopp för Tom Brady (och Gronk) efter flytten till Tampa Bay Buccaneers. Även om de inledde säsongen med förlust, har de vunnit de båda senaste matcherna övertygande. På samma sätt känner jag att Cam Newton börjar känna sig hemmastadd i Boston med New England Patriots, trots floppen mot Seattle förra veckan.

Att ta över efter en totalt definierande spelare som Tom Brady är såklart inte lätt, men det märks tydligt hur vi nu kan se fram emot ett lite mindre systematiskt Patriots och ett som gärna improviserar, tack vare Newtons rörlighet och styrka. Matchen idag mot Las Vegas Raiders, började som ett sömnpiller, tills Newton fick upp ångan och Rex Burkhead fick för sig att vända allt på egen hand med ett hat trick.

Visst fan är det sjukt trist med tomma läktare och småskakigt med NFL efter alla skandaler som varit, men fy sjutton så underbart det är att fotbollssäsongen (football, ej soccer) är igång igen. Jag tror och hoppas på Green Bay Packers i år, även om det vore förbaskat kul att se firma Brady/Gronk göra underverk för Buccaneers, så tidernas överlägset störste fotbollsspelare kan få sätta ett ännu mer ointagligt rekord.

Småskakigt i NFL

En av Burkheads touchdowns från idag.

HQ