Svenska
Blog

Tror på ovanligt bra The Game Awards

Skrivet av Jonas den 1 december 2020 kl 02:33

Kanske har du redan hunnit köpa lite julklappar, men faktum kvarstår att shoppingen i sista minuterna är absolut massiv. Därefter vankas några tämligen lugna dagar fram till nyår, innan spelvärlden börjar smyga igång igen. Några fler stora spelsläpp efter den 10 december (Cyberpunk 2077!) finns inte att tala om.

Playstation 5 och Xbox Series S/X säljer av sig självt just nu på löftena om vad som komma skall. Gran Turismo, God of War och Horizon Forbidden West till Sonys konsol och Halo Infinite, Senua's Saga: Hellblade 2 och Fable till Microsofts.

Men det finns en stor grej kvar dock, och det är The Game Awards. Den drar igång 01:00 den 11 december. Det brukar alltid betyda stora utannonseringar, och i år är jag övertygad om att det kan bli extra bra. Det är nämligen sista chansen innan den stora julhandeln att berätta vad man har på gång samtidigt som man når ut till en stor publik. Efter det är det bara julafton för hela slanten.

En vettig påminnelse om vad som är på gång är därför på sin plats, och jag tror att alla tre konsoltillverkarna kommer ta denna chans. Liksom passa på att utannonsera något som får hypen att stanna kvar över julledigheten och göra 2021 till något att se fram emot.

Exakt vad det blir har jag inte en aning om, men kanske är det dags för Sony att visa något livstecken från Uncharted, Nintendo har ju varit knäpptysta länge om Bayonetta 3 och Microsoft ryktas ju släppa Forza Horizon 5 nästa år.

Tror på ovanligt bra The Game Awards

Vad tror och hoppas du att vi får se om exakt tio dagar på The Game Awards?

HQ