Svenska
Blog

Kluven inför E3-läckor

Skrivet av Jonas den 8 juni 2021 kl 01:47

Det är verkligen upploppet nu. Imorgon är det dags för EA att visa upp nya Battlefield och i övermorgon är det dags för Geoff Keighleys Summer Game Fest som kommer att bjuda på över 30 spel och åtskilliga stora nyheter. Därefter händer det saker varje dag, och årets roligaste period – E3 (som du kan läsa allt om här) – är återigen ett faktum.

 

Men det är som bekant väldigt svårt att hålla saker hemliga idag. Utan att ge några konkreta exempel fullkomligen forsar det läckor från åldersmärkningsorganisationer, folk som vill få tillfällig internetberömmelse, misstag från företag och mycket annat. Det är ingen konst att få sig en god bild av vad som komma skall.

 

Så vad ska jag tycka om det då? Att rapportera om nyheter är en viktig del av jobbet på Gamereactor, och självklart täcker vi allt, samt att det vanligtvis är stort intresse för sådant. Men gamern Jonas Mäki är faktiskt inte riktigt lika lycklig, och här finns naturligtvis ett mått av hyckleri inbakat. Jag kan tycka synd om personer som jobbat på något i åratal, kanske under onödigt hårda förhållanden, och så sipprar det ut så de själva inte fåt presentera frukten av arbetet. Dessutom gör det ju presskonferenser mindre spännande när man vet för mycket och tar lite udd av E3.

 

Visst, det är inte direkt en film man ska se, utan presentationer från företag över deras produkter. Men i slutändan är känslan lite densamma, spoila inte slutet tack. Låt mig få vara lite fan och sitta och jubla framför skärmen när det ena spektakulära utannonserandet efter det andra avlöser varandra.

Kluven inför E3-läckor

Gearbox tycks ha ett Tiny Tina-inspirerat äventyr på E3 enligt ny läcka. Vad tycker du om läckor inför E3-mässor?

HQ