Svenska
Blog

Styrkebesked från DC, men Peacemaker var bäst

Skrivet av Jonas den 18 oktober 2021 kl 02:29

OK, det blev inget Injustice 3, som jag ju hade hoppats på, men lyckligtvis hade DC väldigt mycket annat att bjuda på under DC Fandome - varav nästan oroväckande mycket kändes högintressant. Det inkluderar såklart den vanvettigt läckra trailern från The Batman, vilket lett till fanteorier om att det kanske är Batmans son rullen handlar om snarare än Bruce Wayne.

Vi fick dessutom en liten skymt av Michael Keatons Batman från filmen The Flash som har premiär sent nästa år, och som tycks indikera att han har en större roll än jag vågat hoppas på samt att det blir en återkomst av hans Batmobil (som är uppemot 7000 gånger snyggare än Tumbler-eländet från Nolans rullar).

Till detta kom sedan lovande trailers av både Gotham Knights och Suicide Squad: Kill the Justice Leaguge som tydligt visar att de tycks bli allt vad DC-fansen hoppats på. Lägger man till att det vi fick se och höra från Aquaman and the Lost Kingdom var mitt i prick samt att Black Adam-teasern skvallrar om en blytung rulle - så är det bara att tacka och ta emot.

Men det som stal showen för min del var faktiskt Peacemaker, en TV-serie om antihjälten Peacemaker som vi ju fick stifta bekantskap med i höjdaren The Suicide Squad från i somras. John Cena är perfekt som en slags milt sagt misslyckad Captain America och trailern skvallrar om något jag garanterat kommer ha väldigt kul åt, och som lär tilltala fans av exempelvis Kick-Ass och Deadpool.

Allt som allt är jag toknöjd med DC FanDome och det är uppenbart så att vi har ett riktigt roligt superhjälteår framför oss.

Styrkebesked från DC, men Peacemaker var bäst

Peacemaker är skriven av James Gunn (Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad) som även är exektuiv producent. Premiär på HBO Max den 13 januari.

HQ