Svenska
Blog

Utannonseras inom kort

Skrivet av Jonas den 28 augusti 2014 kl 02:11

Någon egentlig aning har jag väl inte, men jag tänkte göra en tvärtomgrej mot för det jag brukar göra, vilket ju är att förutspå förseningar. Varför inte prova se om jag kan pricka in några spel som jag tror kommer utannonseras under hösten istället? Som vanligt är allt baserat på fuktiga fingrar i luften, tarot-kort, magkänsla och annat vetenskapligt. Samt möjligen en liten gnutta branschkännedom.

• Dino Crisis Reboot - Det här ryktet gled runt för runt året sedan och jag trodde på det redan då. Om Capcom ska väcka liv i sin dinosaurieserie så finns det inget bättre tillfälle än nästa år. Och det av två orsaker, dels finns det inget som gör sig bättre med grafiken nya konsolgenerationer medför än just dinosaurier, och dels kommer en ny Jurassic Park-film. Med Tokyo Game Show runt knuten och fruktansvärt få Capcom-spel utannonserade så tror jag på hygglig chans för ett glatt besked.

• Fallout - Jag skriver ingen siffra eller något annat, helt enkelt för att jag inte vet vad det blir av detta. Är det Bethesda som utvecklar? Någon annan? Online eller offline? Det jag vet är att spinoffen Fallout: New Vegas släpptes för fyra år sedan medan Fallout 3 kom år 2008. Det är verkligen hög tid för ett nytt spel, det börjar likna varumärkesförstöring för ett företag som för två-tre år sedan sade att de skulle öka tempot på sina spelsläpp. Därför tror jag att vi kan räkna med ett utannonserande av något Fallout lagom till årets upplaga av VGX-galan i december.

• Saints Row V - Saints Row IV var egentligen "bara" en utbyggd expansion. Arbetet med den riktiga femman hade sannolikt påbörjats långt tidigare och jag tror att det bara är en tidsfråga innan vi får se detta presenteras med en planerad premiär någon gång nästa år. Som vanligt med Saints Row-serien, så tror jag på ett riktigt toppspel, och jag hoppas på att bli rejält överraskad av vad de kreativa snillena på Volition kokat ihop denna gång.

Utannonseras inom kort

Har du något spel du tror kommer utannonseras under hösten, berätta gärna varför?

HQ