Svenska
Blog

Åker mot Fort Lauderdale

Skrivet av Jonas den 17 december 2014 kl 01:59

Sitter med viss resfeber och ser fram emot att åka över pölen till Fort Lauderdale för att fira jul i Florida tillsammans med släkten. Bland annat vankas NFL-match mellan Minnesota Vikings / Miami Dolphins, och min bror har även hotat med att släpa med mig på NHL-hockey. Siktar på att käka rejält med burgare, helt larviga mängder friterad skräpmat och avnjuta kalkon på juldagen.

Har packat ner Nintendo 3DS, laddat ner några nya spel till den, gjort lite spellistor i Spotify, införskaffat en bok (An American Life: Ronald Reagan) och bunkrat upp med ett antal podcasts (bland annat 'På minuten' och 'Fredrik och Filip') - så mannen med världens sämsta tålamod, det vill säga jag, ska kunna vara aktiverad hela resan. Har även köpt någon påse skumtomte för att visa amerikanerna ett typiskt svenskt julgodis.

Är tillbaka runt nyår, tills dess håller mina kollegor självklart ställningarna och ser till att på daglig basis som vanligt erbjuda spel-Sveriges överlägset bästa läsning. Själv ska jag försöka blogga från "Over There" så ofta tillfälle ges. Så med detta sagt och några dagar i förskott... God jul på er allesammans!

Åker mot Fort Lauderdale

Såhär juligt kan det tydligen bli i Fort Lauderdale såhär års med en snittemperatur på runt 25 grader.

HQ