Svenska
Blog

Stolt Ghostbusters-backer

Skrivet av Jonas den 12 februari 2015 kl 17:13

Precis som filmentusiasterna Erik och Petter är jag inte överdrivet hoppfull inför den kommande Ghostbusters-rebooten. Praktiskt taget vartenda besked och rykte (möjligen undantaget en helkvinnlig ensemble, kan bli roligt) går emot allt jag hoppats på. Jag ska självfallet se den, men chansen att nå i synnerhet originalets nivåer ser jag som obefintlig.

Nåväl, jag får trösta mig med det kommande Ghostbusters-brädspelet som är på väg. Jag kan nämligen titulera mig stolt backer av detta Kickstarter-projekt som redan är i mål och nu bara växer och växer med fler bonusgrejer som läggs till. Jag valde den lite dyrare utgåvan med extra lullull samt tjusigare kartong och ser fram emot att få spela senare i år.

Reglerna verkar bra, designen är mysig, och konceptet inte alls dumt. Jag älskar som du säkert vet brädspel och ser fram emot att återkomma med mina intryck här i bloggen efter att ha roat mig med detta under 2015 års julledighet. Vill du själv ha ett ex, så surfa raskt över till denna länk.

Stolt Ghostbusters-backer

Ett brädspel som känns betydligt mer lovande än den kommande filmen.

HQ