Svenska
Blog

Tre halvrealistiska E3-bomber

Skrivet av Jonas den 10 juni 2016 kl 03:03

Det dräller av E3-texter just nu och det dröms och spekuleras. Men så är det, för många gamers är detta det roligaste på hela året - mig inkluderad. Jag brukar normalt inte gilla att skjuta från höften, men tänkte tillåta mig att göra det en gång. Här är tre stycken bomber (varav en är mer personlig, men nog skulle glädja mången äldre gamer enormt) som skulle kunna ske under E3-mässan, men som jag nog innerst inne inte riktigt tror på.

• Xbox One-exklusivt Bioshock - Bioshock startade sin bana till Xbox 360 och publiken har traditionellt varit omotiverat stor till just Xbox. Ett eventuellt Bioshock 3 kan jag absolut se Microsoft försöka fixa en exklusivitet liknande Rise of the Tomb Raider på, och jag kan även tänka mig att Take-Two skulle gå med på det eftersom PC inte berörs.

• Naughty Dog gör Jak & Daxter - Naughty Dog lär visa DLC till Uncharted 4 på E3 och jobbar sannolikt som bäst på The Last of Us 2, som inte lär visas under mässan eftersom det skulle störa förstnämnda. Men det skulle inte ett nytt Jak & Daxter göra, och Sony brukar vara bra på fanservice. Ratchet har just fått chansen i en ny reboot, och möjligen att Jak står på tur.

...och en liten personlig bubblare...

• Track & Field 3 - Det var sisådär tusen år sedan Konami utannonserade Track & Field 2 och sedan dess har friidrottsspelen bara gått utför. Men nu är det OS och det skulle passa superbt med ett hederligt knappmörsarspel fyllt med ett tjugotal enkla men djupa grenar att lira under sommarkvällarna. Låt denna enkla idrottsform komma tillbaka, tack.

Tre halvrealistiska E3-bomber

Knappast... men visst vore det kul, och chansen finns ju!

HQ