Svenska
Blog

"Jag hittar inte Mafia III-recensionen?"

Skrivet av Jonas den 7 oktober 2016 kl 14:30

Det är flera som undrat var vi gömt vår Mafia III-recension, eftersom det ju faktiskt släpps idag. Sanningen är dock att vi fick det först igår eftermiddag. Det är såklart på tok för tajt för att vi ska hinna bjussa på en välskriven och uttömmande recension.

Ofta brukar jag betrakta sena utskick med stor skepsis eftersom det ofta signalerar att utgivaren inte riktigt tror på sitt spel och därför inte vill synas med betygen. Hade de väntat sig enbart fina betyg, så är ju det den bästa reklam man kan få. Därför brukar riktigt bra spel alltid få testas långt i förväg. Det finns het enkelt inget att gömma, produkten (spelet) tål att granskas ingående.

Hur det är med Mafia III vet jag dock såklart inte ännu, däremot vågar jag fastslå att det närmaste vi har en tvättäkta mafioso på redaktionen - Andreas Blom - ansvarar för recenserandet. Det borgar för en riktigt påläst och utförlig recension som vi kommer publicera på tisdag efter att han har haft torsdag kväll, fredag, hela helgen och måndag på sig att spela och skriva äventyret. Jag återkommer med mina egna intryck i bloggen senare i veckan.

"Jag hittar inte Mafia III-recensionen?"

Har du skaffat Mafia III och vad tycker du?

HQ