Svenska
Blog

Orkar inte mer

Skrivet av killerjack den 15 februari 2016 kl 15:58

Vissa har läst mina tidigare blogginlägg om hur vännerna bedrog mig, hur jag lider av depression, hur jag brukar isolera mig i mitt rum, mitt låga självförtroende m.m..

Nu har inte jag bloggat på ett tag (peeww tänker ni) o tänkte därför nu skriva av mig lite om hur mitt liv gick från tragiskt till himmelskt... Och sedan ner till "ge upp" stadiet.

För ett halv år sedan träffade jag en tjej. Vi klickade direkt och självklart handlar det om distans.. Vi klickade som sagt och vi skrev och pratade varje dag. Jag glömde snabbt bort min depression och kände mig plötsligt som någon.. Som om det fanns mening med livet.

Vi beslutade oss för att träffas och jag begav mig till henne. Trivdes jättebra! Bra tjej, bra familj o det slutade med att jag firade nyår hos dem.

Det var helt underbart. Aldrig känt mig så bra tidigare.
Jag frågade om hon ville hälsa på mig, -ja. Sa hon.

Dagarna gick och det var äntligen dags för henne att en vecka i förväg beställa biljetter hem till mig.

Då börjades det.
Hon blev helt plötsligt fundersam. Hon satt o vela fram o tillbaka o jag gjorde allt för att inte bli tjatig. Hon fick då för sig att hon länge velat ha tatuering och att hon ville skaffa den direkt. Hon hade pengar till både tattoo och biljetter..Men ansåg att hon ville ha kvar lite pengar till slutet av månaden.
Jag lät henne göra det, jag erbjöd även själv att betala resan för henne. Det gick inte.

Nu den senaste månaden har vi bestämt en helg hon ska komma och vi har båda sett fram emot det.

Kvällen på alla hjärtans dag fick jag höra att hon börjat pratat o blivit vän med en gammal flamma. Hon frågade mig om det var okej, jag sa: "Ja självklart.. Så länge ni enbart är vänner och så med tanke på att hon och jag var tillsammans.

Idag den 15:onde, tidigt på morgonen fick jag ett meddelande om att vi behövde prata, jag ringde upp.

"Jag är inte redo för detta. Jag behöver tänka på mig själv och klarar inte av förhållanden just nu."

Jag blev förstås helt förkrossad och frågade försiktigt om det handlade om hon o hennes gamla flamma (som har betett sig som skit mot henne). Hon sa "Nej det har det inte. Behöver bara vara för mig själv o fokusera på mig o mitt liv."


Men varför om det inte handlar om honom, skulle hon helt plötsligt inte klara ett förhållande när hon senast igår sa att vi var tillsammans och att hon tycker om mig osv..?


Jag orkar inte längre.. Känner att jag bara vill spy men det går inte.. Har försökt med att skära (hjälper för stunden)...


Ger upp.

Förlåt för att jag slösat er tid.

HQ