Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Realm Royale är det bästa battle royale-spelet hittlls

Glöm Fortnite. Glöm Battlegrounds. Glöm definitivt Radical Heights. Realm Roayle är just nu kungen på BR-himlen. Det kom från ingenstans egentligen, Hi-Rez Studios gjorde som bekant den ogenerade Overwatch-kopian Paladins, som var förvånansvärt bra (och gratis) och fortsätter alltså att briljera med Realm Royale. Tidigare Paladins: Battlegrounds.

Konceptet är detsamma som de andra spelen i genren men möjligheten med klasser, crafting och varierade förmågor gör Realm till en djupare upplevelse, tycker jag. Jag har spelat mycket Fortnite och PUBG samt en del Radical men jag tror inte jag har haft lika kul i något av de spelen som i Realm. Faktiskt. Hi-Rez Studios må vara märkligt icke-originella men de kan verkligen göra roliga spel. Som dessutom är gratis.

Vad tycker du om Realm Royale? Bättre eller sämre än motståndet?

Realm Royale är det bästa battle royale-spelet hittlls

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Power-Up (4) / E3-Detoxen

This post is tagged as: Power-Up Podden

Dagen för midsommar är även dagen för det fjärde avsnittet av Power-Up. Den där podden som jag gör tillsammans med Lisa och Mathias, även om Lisa fortfarande lyser med sin frånvaro. Dr. Mahoney har precis kommit hem från en späckad E3-vecka i Los Angeles och givetvis pratar vi om hans intryck. En ny del i den omåttligt populära följetången "Yey eller Ney" finns även med, nu med ny jingel inkluderad. Har du en bit att åka till ditt midsommarfirande tycker jag du ska lyssna och om du gillar kanske till och med prenumerera. Vi släpper ett avsnitt varannan vecka och det mesta handlar ju såklart om spel. Som vanligt uppskattar jag din feedback och/eller önskemål. Lyssna någonstans på länkarna nedan och ha en ordentligt grym midsommar!

Länk till Itunes!
Länk till Soundcloud!
Länk till Youtube!
Länk till Tumblr!

Power-Up (4) / E3-Detoxen

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

E3 2018: Förväntningar på Bethesda

This post is tagged as: E3 18

En dryg halvtimme kvar innan Bethesda drar igång, och jag tror och hoppas att det här kan bli en av höjdpunkterna på E3. Vi vet redan mycket av det som ska visas, men vi vet nästan inga detaljer om något, därför är det såklart oerhört spännande. Här kommer mina förväntningar:

Rage 2
Bombastiskt co-op-spel med massor av aktiviteter, loot och bara hysteriskt galet och roligt. Jag tror att Rage 2 kommer vara mer som Bordelands än som Rage. Jag hoppas det i alla fall.

Fallout 76
Det ryktas om survival/co-op och jag tror också att det är exakt vi får. Tänk Fallout möter Rust, typ. Kan bli bra, kan bli skit.

Doom 2
Japp. Jag tror det visas och jag tror det blir det blir köttigt. Köttigt som satan.

Jag gissar på lite Elder Scrolls Online och kanske något om Wolfen till Switch också. 03:30 drar det igång, här nedan kommer en behändig länk.

http://www.gamereactor.se/live/18093/Bethesda+-+2018+E3+Conference

E3 2018: Förväntningar på Bethesda

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

E3 2018: Förväntningar på Microsoft

This post is tagged as: E3 18

Nu är det dags att spänna fast sig. Microsoft har potential att verkligen golva oss med en presskonferens som vi kommer minnas under en lång, lång tid framöver. Vi vet i princip ingenting konkret om vad Microsoft planerar i spelväg. Kommmer vi få se Halo, Gears, Forza? Förmodligen. Kommer de vara spännande? Garanterat. Det finns dock ett par saker jag vill ha och förväntar mig.

Gears of War - XCOM
Det har ryktats om det så pass mycket nu att vi nästan kan ta det för givet. Gear Xcom kommer visas upp ikväll och jag hoppas verkligen det ser riktigt bra ut. Att kasta omkring stora manliga soldater på ett köttigt slagfält låter helt underbart i mina öron.

Cyberpunk
Allt pekar på att Cyberpunk faktiskt visas hos Microsoft, och det är stort. Men en CG-trailer kommer inte räcka för mig, jag behöver information med substans, helst gameplay. Jag vill veta vad den polska mästarstudion har knåpat på de senaste åren.

Nytt Perfect Dark
Det finns ingenting som säger att jag borde vilja ha ett nytt Perfect Dark, inte egentligen. Men visar Microsoft upp ett spel som ser riktigt tight ut kommer min hype mätare förmodligen gå i topp (jag känner mig själv allt för väl). En tät spionthriller med inslag av utomjordingar och massiva konspirationer kan bli exakt hur bra som helst.

Playground Games rollspel
Vi vet att skaparna bakom Forza Horizon-serien jobbar på ett rollspel (kanske Fable 4) och det vore såklart svinfint om det dök upp på scen och trollbinder oss på det där sättet som bara Fable kan. Även om det inte är det utan istället något helt annat är ett påkostat rollspel, exklusivt till Xbox, någonting som konsolen verkligen behöver. Och jag med.

Klockan 22:00 drar det igång. Räkna med sveriges (nordens?) bästa bevakning direkt här på Gamereactor. Såklart.

E3 2018: Förväntningar på Microsoft

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Anthem ser löjligt bra ut

EA Play 2018 var en tråkig uppvisning av ett osäkert EA och hade det inte varit för Anthem där på slutet hade hela showen varit katastrofdålig. Men lyckligtvis var Anthem med och det ser ut att kunna bli exakt hur bra som helst. Nu är det helt uppenbart att det faktiskt verkligen är Biowares svar på Destiny/The Division och fler spel i det segmentet är någonting jag verkligen behöver i mitt liv, även om tiden inte kommer räcka till. Jag var sugen på Anthem innan EA Play men är nu ännu mer sugen. EA, ge mig nu, tack.

Läs vår sammanfattning från EA @ E3 2018!
Kolla in trailer!
Kolla in gameplay!

Anthem ser löjligt bra ut

'Ello!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus