Svenska
Blog

Då var det dags

Mitt första blogginlägg. Det känns stort, en aning konstigt men framför allt - fantastiskt skoj. Från att ha lurkat omkring på Gamereactor.se sedan 2005 och varit aktiv prenumerant av tidningen till att få publicera den här bloggen som redaktionsmedlem. Sjukt.

Kim heter jag alltså, och börjar närma mig den magiska gränsen att överskrida tre decennier av att ta upp plats på vår relativt lilla planet. Jag gillar kaffe, ordentligt mycket kaffe, men är dock inte initierad guldkund som Brännan, inte ännu i alla fall men det är en punkt som är prioriterad på min bucket list. Jag hoppas givetvis att kunna fånga upp ett och annat tips här.

Jag älskar spel i alla dess former och har gjort det sen jag blev presenterad för familjens Nintendo, en tvärhand hög och endast iklädd en suspekt, men välklippt, pottfrisyr. På den tiden var det mest lite eftermiddagar med kompisar från kvarteret för att se vem som kunde komma längst på kortast tid i Super Mario. Ett par år senare kom jag i kontakt med Metal Gear Solid till Playstation och blev fast för evigt. Hideo Kojima, David Hayter, Revolver Ocelot, La-Li-Lu-Le-Lo och en massa annat är det som verkligen har definierat mig, som spelfantast och jag håller fortfarande Snake Eater som det absolut bästa spelet någonsin.

Just nu är jag mitt i en stormig hatkärleks-relation till Destiny. Vi har spenderad mer än 1500 timmar tillsammans sen september 2014 och känner väl till varandras bra och dåliga sidor. Även om tiden som jag tillbringar i spelet har börjat avta (i brist på någonting nytt att göra) så loggar jag in praktiskt taget dagligen för att smiska stackars tyskar i crucible eller raida.

Men nu tappar jag tråden och skriver en biografi som ingen vill läsa, jag ville bara säga hej, här är jag. Jag hoppas att kunna skriva och dela med mig av intressanta texter och hoppas att du kommer läsa och gilla. Hej!

HQ