Svenska
Kvarniz härliga matlagning!

Kvarniz härliga matlagning!

Skrivet av Kvarniz den 23 september 2008 kl 18:46

Nu är det dags att dela med mig av min favoritmat som jag tyvärr tröttna på förr i tiden, dock har jag spetsat den här maten med lite annat mys så det gör det gudomligt gott.

Vad du behöver!

1. En kastrull, med lock
2. Köttbullar ( Helst Scan, gudomligt gott.)
3: Makaroner (MÅSTE vara Idealmakaroner lr gammaldags, snabbmakaroner är allt för tomma på kolhydrater, samt man blir inte mätt.
4. Gryttunderlägg
5. Ketchup, smör och det viktigaste: Västgötakloster ost lr hushållsost.
6. En sked
7. Pastakrydda

Börja med att sätta på vatten, ungefär 1L.
Om köttbullarna är nerfrysta, börja med att värma upp i mikron två min om du inte har tid att tina upp i rumstempratur förstås men vem har det? ;D

När vattnet kokar, häll i REJÄLT med makaroner och låt det koka i 8min. Samtidigt börjar du steka köttbullarna (det är viktigt att du steker dem, för bäst smak, inte bara mikrovärmer dem)

När makaronerna är uppkokta, ta ditt durkslag lr om du är ett proffs, sätt på locket och häll ut vattnet (kan dock bidra till att du tappar ut makaronerna i slasken och du får ett sjuhelvetes utbrott som leder till ren och rå död av befolkningen utanför.

När detta är gjort så är det dags att hälla i lite smör, ungefär en matsked, för bäst smak och rör runt tills det har smält. Sen är det dags att hälla i köttbullarna i kastrullen ihop med makaronerna.

Sedan, det bästa av allt, ta upp osten och hyvla ungefär 10 skivor av den härliga osten och lägg i, i kastrullen. Låt härligheten smälta och efter denna underbara upplevelse, häll i lite pastakrydda. Servera vid datorn på ett grytunderlägg, ta med en sked och börja njut.

Den här maten kan njutas bäst med ett glas äpplejuice lr röd mjölk.

HQ