Svenska

Dags för Final Fantasy nostalgi igen!

Skrivet av Kvarniz den 28 november 2023 kl 16:34

Satt och läste lite gamla "bloggar" från 07-08 och kände att det var dags igen att skriva av mig!

 

Gamla goa bloggar som man med möda och svett skrev och beundrade tillvaron i min gamla smutsiga etta. 2010 flyttade jag vidare till kåk och idag har jag fru och barn. 

 

Tänk vad tiden springer iväg.. Känns som häromdagen jag klunkade i mig 30-40 liter av härlig apoterknas julmust!

 

Satt och körde igenom ett gäng med FF-spel fram till självaste julafton. Allt var så frid och fröjd! 

 

Tittade igenom gamla bilder där jag bl.a gjorde nån pasta i kastrull och käkade med sked. Tänk va spartant livet var innan den stora Facebook-hysterin. Alla satt och läste spel-bloggar här på Gamereactor och beundrade Petters och Jonas reccensioner av bl.a Oblivion och Gran Turismo 4! 

 

Men tänk att det är vitt igen utanför! Det liksom lyser upp det tidiga mörkret som snart sveper förbi ännu en gång! 

 

Nu ska jag inte hålla mig offtopic längre!

 

Det är ju dags för ännu ett must-drickande och marabou-ätande FF maraton!!! I år är det dags för lite andra titlar i serien. Jag tänkte på FF4 häromdagen.. 

 

Jag har inte spelat igenom 4:an sen 2001.. Så det blir givet i år! Och för en gång skull ska jag försöka ge mig på X. Har alltid varit lite anti när 10:an kom ut och resterande titlar! 

 

Så den tredje hemliga luckan i är är: *trumvirvel* 

 

8:an! Ja skojar inte, det blir 8:an i år! Den eviga fienden av serien för mig.. Fanns inget som tilltalade att spela 8:an.. Det fanns inga kistor, inga materior.. Bara en massa prov för att bli starkare! Ett sterilt och idé-fattig del som blev ett fiasko för Squaresoft 1998.

 

Men nu har jag mer tålamod! 4:an kommer att spelas igenom relativt fort. 8 och 10 blir tålamodsprövande men jag gillar utmaningar! 

 

Hoppas ni får ett bra fortsatt spelår! 

HQ