Svenska
Blog
Call of duty ghosts LIVE

Call of duty ghosts LIVE

Skrivet av LASSE_K den 14 augusti 2013 kl 20:39

http://www.gameinformer.com/p/callofduty.aspx

Hamnade där av en slump och jag finner mig själv frågandes. Är jag psykiskt sjuk, eller är jag psykiskt frisk?

Hur kan det sitta en samlad spelpress där? Hur kan folk fortfarande vara intresserade?

Hur kan man som spelare fortsätta att köpa och vara intresserad av dessa spel? Hur kan dessa utvecklare fortfarande ha fans? Jag kan inte göra något annat än att skratta när jag ser dessa presskonferenser. Hela grejen känns så otroligt fjantig. Snacka om att återuppfinna hjulet tio gånger om. Jag förstår inte att man har mage att stå och snacka om "Squads" och utseendeförändring av karaktär som att de skulle vara något revolutionerande snarare än gammal skåpmat.

Samma sak med Battlefield 4. Jag har spelat 3:an otroligt mycket och tycker trots omfattande brister att det är ett bra multiplayerspel. Men när jag har Battlefield 3, varför ska jag köpa Battlefield 4? En del i serien som har tagit 2 år att göra. Nya banor och HUD räcker liksom inte för att övertyga mig.

Fifa...Ni får ursäkta mig. Jag tycker om att spela fotboll på riktigt och har gjort det i lag hela min uppväxt, men seriöst, att köpa varje ny del fodrar en sinnessjuk man. En uppföljare var femte år skulle gott och väl räcka. Senaste delen i serien jag spelade var Fifa 2013, senaste spelet jag själv ägde var Fifa 2005. För mig skulle det inte ha spelat någon roll vilken skiva du stoppade i konsolen.

Snälla konsumenter, uppmuntra inte denna typ av verksamhet. Jag vill att de som gör kvalitativa spel ska tjäna pengar, inte försvinna i mängden kopior.

HQ
HQ