Svenska
Blog
Hjälp mig spela trummor igen

Hjälp mig spela trummor igen

Skrivet av LazerBread den 9 december 2016 kl 14:28

Efter att Guitar hero som varumärke gått i graven gick jag vidare med rocksmith, men en sak som jag alltid saknat har varit trummorna, kunde sitta i timmar med rock band 2 för att nå 100%.

Nu har jag tänkt ta tag i det igen, med rock band 4. Med "riktiga" elektroniska trummor. Det är bara ett problem, de går inte koppla in i Xbox one utan en special adapter som är totalt slutsåld. Det finns en lösning runt detta dock, med är hjälpa av warriors of rock trummornas "drum brain" kan man med hjälp utav ytterligare en adapter få hela köret att funka. Har sökt på Tradera och blocket utan att lyckas så nu vänder jag mig till er. Finns det nån vänlig själ därute som har ett set liggandes som jag kan få köpa? E-trummorna är redan införskaffade så detta är det enda som fattas!

HQ
Jag byter min Macbook Air till en Pro

Jag byter min Macbook Air till en Pro

Skrivet av LazerBread den 15 december 2014 kl 11:29

I min förra blogg skrev jag att jag hade beställt en Macbook Air, men när jag väl fick hem den slogs jag av hur lågupplöst skärmen var. Efter att ha haft mobil med retina i över 2 år var jag faktiskt riktigt besviken. Förstår att de flesta tycker att det låter löjligt men när man lagt så mycket pengar vill man ju faktiskt bli nöjd.

Så nu skriver jag från en Macbook Pro 13" med retina, och jag är helnöjd. Så till er som ska inskaffa ny dator, jämför i affär så ni vet om ni är lika kräsna som jag!

HQ
Macbook Air beställd

Macbook Air beställd

Skrivet av LazerBread den 28 november 2014 kl 08:55

Som titeln säger har jag köpt en macbook air, min allra första bärbara dator. Köpte en speldator 2012 som jag inte använt alls. Inte till spel iallafall, så kände att den bara tar massa plats. Frågan är om det ens är lönt att sälja den.

Hur som helst, det är rabatt på Electroworld i och med Black Friday så priset ligger på 7636kr för 13 tums modellen. Inte helt dumt.

Jag leder Ikano Banks flappy saver tävling.

Jag har alltid haft en fallenhet för de där simpla spelen där det bara handlar om att sitta koncentrerad under en lång tid. Grejen med flappy är att det blir aldrig svårare vilket kan tyckas långsökt då en genomspelning bara blir längre och längre.

Har alltid varit en riktig sucker när det kommer till highscore listor, att stolt kunna visa upp att man är bäst på något har alltid varit mål för mig (haha). Nu när det kommer till flappy saver är det ju dessutom ett fett förstapris, kommer jag kunna hålla första placeringen i 16 dagar till? det återstår att se.

Jag leder Ikano Banks flappy saver tävling.

För tillfället har jag dragit ifrån!