Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Lite nytt och fräscht till Switch nästa vecka

Jag har inte direkt någon akut spelbrist på min Switch, jag fortsätter i sakta mak med Odyssey, Breath of the Wild (inte köpt nya expansionen än) samt Skyrim. Tre titlar som håller och fortsätter hålla för månaders småspelande. Och The Escapist har jag inte ens lyckats komma igång med på riktigt än. Men jag är ju ändå lite sugen på lite nytt och fräscht till Switch, och då kanske inte nödvändigtvis ännu en 100+ timmarstitel.

Nästa vecka ser det ut att bli ett knippe intressanta releaser i alla fall.
Det hyllade mobiltelefonspelet Old mans journey anländer, vilket känns som en given liten titel för Switch. På mobiltelefon går det ju inte att spela eftersom det inte finns några fysiska knappar. Vidare så ser rymdskräckisen Hollow ganska spännande ut. Jag har alltid varit skräckfyllt faschinerad av de mystiska gasjättarna i rymden. Så en öde rymdstation invid otäcka jupiter känns klockrent. Jag förväntar mig inte Alien Isolation-kvalitet, men det ser lovande ut med snygg grafik och bra design. Blir lite intryck av spelen framåt nästa helg i bloggen. God helg, GR-kamrater.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Räcker det med Windows Defender numera?

Hej och hallå GR-kamrater. Tänkte höra mig för med expertisen, min prövoperiod med McAfee har gått ut, en bekant tillade att jag inte behöver Avast eller liknande, utan att det räcker med Windows inkluderade antivirusprogram. Så tycker ni att det räcker för en vanlig man? Jag gör inget mysko med min dator, använder den enbart för spel köpta på Steam, hyrfilm på SF och streaming på netflix. I dagsläget så har jag heller inget trådlöst nätverk hemma och det trådlösa nätverkskortet i datorn har jag invaktiverat, så ingen av grannarna borde kunna fula sig mot mig heller.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jo, jag sitter nog faktiskt mer stilla än en 85-åring

Jag läste att framför allt vi unga och halvgamla karlar sitter mer stilla än gammelfolk, alltså riktigt gammalt 80+ folk.
För egen del så tror jag faktiskt att det stämmer. Jag rör ju mig på jobbet förvisso och kan göra explosiva rörelseperioder några gånger per år, men generellt så sitter jag ju faktiskt nästan helt still hela långa dagen. Har personligen funderat ett tag på om man skulle byta ut lägenhetslivet mot att bosätta sig i nån stuga för att få en mer klar tillgång till natur och skogsmark, då jag inte gillar att röra på mig maskinellt på gym och liknande. Det känns ju lite fel, att man som knappt 30 år, många dagar kan känna en tryckande tanke att "nä, jag borde nog gå ut och försöka gå lite idag i alla fall", och ofta kan jag nog faktiskt sitta på samma ställe i soffan en hel dag och endast gå till toaletten eller kaffebryggaren. Ibland kan det till och med bli så två dagar i följd.

Som slutkläm så kan jag i alla fall konstatera att min crosstrainer jag köpte för en tid sedan är mitt bästa köp på länge. Numera så rör jag mig tills svetten lackar högst upp på pannan, åtminstone varannan dag. Det är en klar förbättring och min kropp har redan blivit lite snyggare vid allmän beskådan. Rekommenderas varmt för er andra latmaskar som inte heller gillar att röra på er allt för ofta.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jag uppskattar småfula personer

Ber om ursäkt på förhand om någon tar illa upp här, är inte ute efter att raljera om människors utseenden.

Jag kommer alltid på mig själv med att skina upp när jag ser en film eller tv-serie som har en eller flera naturliga och ganska oattraktiva personer med på rollistan. Sådana som ser ut lite som folk gör mest, och gärna en bit därunder också. Och det är samma sak ute i verkligheten. Jag blir mer utåtriktad och pratglad när jag har att göra med folk som inte ser något speciellt ut, eller rent av att de inte ser något vidare ut. Jag blir mer avspänd att känner att jag kan vara mig själv för en stund. När jag har att göra med snygga personer så uppkommer mer känslan av att man vill prestera bra och göra bästa möjliga intryck. Och den där nästan elektriska spänningen som alltid råder när man vistas bland snyggingar. På jobbet har vi ett mindre tjejgäng där flera av dem är både 8:or och 9:or enligt gällande skala, och då räcker det ju med att man råkar nudda vid handen deras eller byta blickar ofta, så har man en jobbig nästan sexuellt laddad stämning halva dagen lång.
Filmer och tv-serier som dessutom bara består av en massa fotomodeller gillar jag inte i samma utsträckning, de känns falska på något sätt. Så jag skulle nog faktiskt vilja säga det ärligt och uppriktigt: Leve det småfula folket, ni är bäst!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Stranger Things säsong 2 (spoilers förekommer)

Nu är jag färdig med alla avsnitt som hittills kommit till serien.
Kan dessvärre konstatera att andra säsongen var betydligt sämre än första, på alla sätt.
Stora delar av säsongen var Buffy & vampyrerna-inspirerad kamp mot världens undergång, men på alla sätt sämre utfört än den mästerliga sista säsongen av Buffy. I det stora hela tycker jag att andra säsongen kändes stressad och hade hellre sett att de avvaktat med slaget mot skuggmonstret till säsong 3 och kört ett allmänt lägre tempo i 2:an, mer av en mellansäsong. Totalt sett så tycker jag inte denna tv-serie är jättebra, men den är mysig och ganska hemtrevlig att se ändå och jag kommer därför att fortsätta följa den.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.