Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Spel #33 Super Mario Bros. 3 (frugan spelar)

Spel #33 Super Mario Bros. 3 (frugan spelar)

Skrivet av Limpan87 den 17 mars 2018 kl 22:52
This post is tagged as: Super Mario Bros 3, Nes, Videogames, Tvspel

Då var det äntligen dags att tackla en av spelvärldens giganter. Detta gjorde jag med hjälp (eller ja om man nu kan kalla det hjälp) från min fru och hennes kusin. För varje gång jag klarar detta spel så blir jag mer sugen på att spela det igen. Det är en dragningskraft som gör så att man alltid vill komma tillbaka till det här spelet, ni förstår nog vad jag pratar om.

Jag älskar det!

Videon hittar ni som vanligt här: https://youtu.be/0A6zjd70hco

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Spel #32 Disney*s Hercules (frugan spelar)

Spel #32 Disney*s Hercules (frugan spelar)

Skrivet av Limpan87 den 14 mars 2018 kl 12:28
This post is tagged as: Hercules, Disney, Playstation, Videogames, Tvspel

Äntligen dags för ett klassiskt ps1 spel, Hercules. Detta har en grym nostalgi över sig. Dock så är det inte mycket mer än nostalgiska minnen som får min glädje att komma fram för spelet lider av klumpig kontroll och konstiga hitboxes. Men även om detta är problematiskt så tar det nostalgiska värdet över och spelet levererar en otroligt glad och rolig spelstund.

Detta spel rekommenderas varmt till alla föräldrar men även alla disney nördar där ute!

Videon ifrån när jag och min fru spelar hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=3gJ-hjIyKvw&t=372s

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Spel #31 Rayman Legends (frugan spelar)

Spel #31 Rayman Legends (frugan spelar)

Skrivet av Limpan87 den 9 mars 2018 kl 23:38
This post is tagged as: Rayman, Legends, Coop, Xbox, Playstation, Wiiu, Switch

Då var det dags igen för Rayman att leverera. Denna gång gör han det med stil och med extremt mycket extra material. Detta spel är en klockren nostalgitripp tillbaks till PS1 formulan fast med en touch av extra snabbhet. Denna gång körde jag det tillsammans med min fru, och att få dela ett spel med någon är extra speciellt och detta spel är något jag verkligen rekommenderar att spela medan någon speciell för er. Det är ett galet roligt spel med härlig humor och extremt fin grafik så vad väntar ni på, spela det nu!

Och här är videon ifrån när jag och min fru spelar det: https://youtu.be/WIVll-g2t9o

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Spel #30 Medal of Honor (Xbox 360)

Spel #30 Medal of Honor (Xbox 360)

Skrivet av Limpan87 den 3 mars 2018 kl 10:04
This post is tagged as: Medal of honor, Xbox, Playstation, PC, Videogames, Tvspel

Medal of Honor till xbox 360, ps3 och pc var tänkt som en reboot, något som skulle komma ikapp Battlefield och Call of Duty, istället blev det ett halvbra spel. Grafiken kändes gammal redan när det kom (i vissa lägen) spelet är fullt av buggar (även 8 år efter release).

Det som hade kunnat bli till ett av årets häftigaste spel blev ltie av en flopp. Så tänkte jag då i alla fall. Nu 8 år senare spelar jag det igen och fylls upp av både hat och kärlek. För om man ser bort ifrån dålig AI och en j*vla massa buggar i spelet, så är det en av de bättre krigsberättelser jag spelat. Visst storyn är inget super nytt och ganska kliché fylld men å andra sidan vissar den hur några som kallar sig vapenbröder kämpar genom brutna ben och skottskador för att täcka varandra. Jag gillar't!

Här har ni som vanligt video från när jag spelar det: https://youtu.be/dPGLc0v9nMo

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Super Star Wars the complete saga!?

Super Star Wars the complete saga!?

Skrivet av Limpan87 den 25 februari 2018 kl 00:48
This post is tagged as: star wars, Super

Jag är heltokig i SW och jag älskar Super Star Wars spelen, jag drömmer ofta om att Disney får för sig att även göra Episode 1-3 och 7-9 i samma stil som episode 4-6. Det hade varit as nice med 16-Bit stil på dessa filmer. Jag var en av dem som verkligen älskade The Mummy Demastered så att gå tillbaka till lite mer retro/pixel grafik gör inte mig något. Skulle vara as nice att köra Qui-Gon Jinn och slakta battledroids a'la super star wars style, eller vad säger ni? :)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus