Svenska
Blog
HQ

Battlefield 3 ska jag köpa ny PC?

Skrivet av Maestro den 22 november 2011 kl 13:55

Jag har nu spelat otaliga timmar av BF3 på xbox360. Jag tycker det är riktigt bra till xbox och har haft riktigt kul online. Tycker även att grafiken till xboxen är mycket bra och jag älskar att spela med xbox handkontrollen.

Jag kommer från en PC bakgrund men började spela på konsol för kanske 8 år sedan.

Jag har en ok PC fast den duger inte för spelande längre. Jag har BF3 även till PC men det fungerar sådär på min PC när jag har allt inställt på low.

Är det värt att köpa en bra PC för att spela BF3 på PC. Som sagt jag älskar det på xbox redan. Har funderat på att köpa Taurus Overkill dator från inet.se.

Är det några som har det på xbox360 och PC? Är det så mycket roligare på PC?
Jag älskar Live tjänsten där det är så lätt att voice chatta med folk samt enkelt att spela med dina polare online.

HQ
F1 2011 riktigt kul men svårt!

F1 2011 riktigt kul men svårt!

Skrivet av Maestro den 17 oktober 2011 kl 11:12

Jag köpte F1 2011 här om dagen även om jag inte följer F1 (har börjat nu) och måste säga att jag har haft riktigt roligt.

Tycker det ger en roligare kännsla av att man kör för ett team och att man kommer någonvart.
Känns roligare än Forza 4 just nu. Efter ett lopp på ca 11-15 varv är jag helt svettig av ansträgningen ha ha.

Tycker dock att det är skit svårt kör på Intermidiate motståndare. Kör manuel växellåda samt bara ABS på. Sedan kör jag med ratt Fanatec GT2 och en playseat GT (racing stol).

Har bara kört 4 Grand prix i min karriär men lyckas aldrig klara mina kvalificerings tider som begärs från teamet. Skit svårt alltså? Vet inte vad jag gör för fel :). Kör för Lotus just nu.

Gillar ni F1 2011 Berätta!

Medal of Honor igen!

Skrivet av Maestro den 27 juli 2011 kl 10:12

Efter att ha kikat på massa BF3 multiplayer på youtube så tänkte jag ää nu slänger jag in Medal of Honor igen i min xbox360...

Fasen vad kul att jag gjorde det.
Jag tycker detta är bland det roligaste multiplayer jag spelat till xbox360. Det är liksom lite mittemellan MW ocn BFCC. Inte lika snabbt som MW och inte lika långsamt som BFBC.

Spelade säkert 4 timmar igår och hade fortsatt om inte furgan tvingade mig att sluta. Önskar bara att flera spelade spelet... Det var väl ca 3000 pers online som spelade igår.

Kom igen nu spela Medal of Honor nu! Det är faktiskt grymt online. Jag komemr spela ikväll i alla fall :) Dessutom tycker jag grafiken är bättre online än både MW och BFBC.

Medal of honor!

Skrivet av Maestro den 25 oktober 2010 kl 11:19

Jag köpte MoH i lördags och måste säga att det inte alls är så dåligt som vissa antyder. Kampanjen är bättre än MW2 ganska rejält mycket bättre om dock lite kort.

Provade även multiplayer igår och det är faktiskt ganska kul det med. Ljudet är fantastiskt precis som i BC 2.

Ska ge det lite mera tid men för mig är det åtminstone en klar 8 kanske 9.

Vad tycker ni om detta spel egentligen?