Svenska
Blog
Gamereactor 4.0

Gamereactor 4.0

Skrivet av mamz den 24 juli 2013 kl 16:46

Känn er välkomna alla besökare. Sätt er bekvämt, luta er tillbaka och fokusera noga när vi tittar in i mamz kristallkula och får se framtidens Gamereactor.

Året är 2017 och Gamereactor 4.0 har precis lanserats. Designen har gjorts om helt och hållet och en obligatorisk "Internet-ID kontroll" har lagts till. Vägrar man att visa upp ID så nekas man tillträde till hemsidan. Detta gör att användarnamn helt har tagits bort och att man numera använder sitt fullständiga namn, allt för att undvika internetmobbning. Väl inne i hemsidan så märker man hur designen har ändrats helt. Förhandstittar existerar inte längre på grund av att det är så sällsynt att få tag på ett tidigt exemplar av dagens spel. Betyg existerar inte heller på recensionerna.

Krypinet har gjorts om från grunden och är numera synkat till Facebook. Personinformation, gillningar och relationsstatus är nya funktioner och förändrar sättet man använder Gamereactor på. Titt som tätt så börjar man se specialla 'GR-Förhållanden'.

Den största skillnaden är den nya community-delen. Regelverket för forumet och bloggarna har gjorts om från grunden. Har man inte ett specialtecken i sin bloggtitel så tas bloggen bort och man blir bannad på livstid. Kommenterar man någonting annat än Bra Recension (eller något i den stilen) på den medlemsrecension så tas kommentaren bort och du bannas i en månad. Skriver man taskiga kommentarer till varandra i forumet så blockeras man från att skriva i forumet och du bannas på livstid.

Bloggklimatet har även det förändrats helt. Alla gamla medlemmar från den gamla goda tiden är bannade och kvar är de som skriver bloggvärldens Call of Duty. Generiska bloggar utan själ som alla läser men innerst inne inte vill det. Allt som inte är topplistor, vad man åt den dagen, vad man gjorde den dagen, bilder från resor eller historier från ens liv med minst 25% kursiv eller fet, ställer en följdfråga i slutet av bloggen eller använder #hashtags tas bort direkt.

Nutid. Detta lät väl inte alltför trevligt? Detta går att förhindra. Våga vägra vara som alla andra. Våga göra någonting eget. Våga skriva från hjärtat. Våga säga ifrån när NoFanboy bannas. Han är våran martyr, han bannades för sin tro att Gamereactor ska bli en bättre plats att vistas på.

För att visa ditt stöd kan du använda hashtagen #NFBDidNothingWrong och skriva bra saker om honom. Hjälp till och stöd redan idag! Gamereactor behöver honom!

@Tankebloggen

HQ