Svenska
Blog

Jag har återvänt

Skrivet av mamz den 12 augusti 2013 kl 23:40

Jag har som sagt varit bortrest en längre tid och jag har inte haft möjligheten att skriva några bloggar som ni kan underhålla er med. Jag ska försöka skriva vad som hände och varför jag reste bort.

Det började med att jag satt uppe och arbetade på mitt konstprojekt som jag mycket snart kommer dela med mig av här i min blogg. Jag satt uppe till runt klockan 07:00 innan jag gick och la mig. Klockan 10 stormar min mamma in och försöker väcka mig. Jag säger att jag inte orkar gå upp men hon ger inte upp. Hon kommer in cirka en gång var femte minut i en timme innan jag äntligen går upp, går och käkar frukost, tar en dusch och sedan går och lägger mig. Detta fick min mamma att få spader så hon kommer in på mitt rum, ställer sig en meter ifrån mig och skriker i cirka 10 minuter om hur viktigt det är att jag går upp i tid. Jag tröttnar och sätter på mig mina hörlurar och lyssnar på musik på högsta volym för att jag inte orkar lyssna på henne. Efter fem minuter så märker hon det och sliter sönder hörlurarna. Jag blir självklart förbannad och säger ifrån på skarpen. Då brakade helvetet lös.

Det första hon gör är att sparka ut mig hemifrån (andra gången på en månad). Jag packar mina saker, däribland min bärbara dator, och förbereder mig att gå den två mil långa promenaden rakt hem till min pappa. Men mitt under packningen så stormar mamma in så att min dator ramlar ner i golvet. Skärmen pajar och datorn är helt oanvändbar.

Väl hemma hos pappa så skickar han mig med första bästa båt till farmor och farfar på Åland, och där har jag varit tills igår. Där hade jag som ni kanske förstår ingen elektronik förutom min mobil som jag skrev mitt förra inlägg med.

Aja, det var det. See you next time and keep on trolling.

@Återkomst-bloggen

HQ