Svenska
Blog
Kvaldags Frankrike!

Kvaldags Frankrike!

Äntligen dags igen för en ny omgång F1. Två veckors väntan är nära nog olidligt och speciellt med tanke på hur mycket jag vill se Verstappen ta sin nästa vinst och få revansch efter det snörpliga avslutet i Baku. Ett lopp som tveklöst borde blivit en Redbull dubbel, men icke. Racinggudarna ville annat. 

Mercedes ser ut att vara på hugget och framförallt Bottas är rejält på hugget. Varit mycket snack kring hans vara eller inte vara i stallet inför 2022 och ifall bödelyxan ännu inte fallit så kan jag tro att han kommer pressa till max för att bevisa sitt värde för Toto och de andra.

Som vanligt hoppas jag av hela mitt hjärta på att få se lite Ferrari-rött uppe i täten av mittfältet, gärna även på pallen. Men då ska det nog till ett smärre underverk, även om Sainz och LeClerc imponerat med sitt tempo under övningstillfällena idag och igår.

Om lite knappt en timme är det kvaldags och jag kommer sitta med röven klistrad på soffan, precis som vanligt. Tacka gudarna för att man numera har en AC som står och frustar iskall luft i lägenheten bara, annars hade det varit en aning outhärdligt. Kommer ni andra kika på kvalet, vilka tror ni landar topp tre positionerna?

HQ