Svenska
Blog
2021 Italian GP - F1 Sprint

2021 Italian GP - F1 Sprint

Jajamän där var säsongens andra sprintrace avklarat och det måste sägas, klart mer underhållande än en tredje testomgång som det ju normalt är. Mer action, mer mos, mer drama, mer F1. Precis som vi vill ha det. Jag var en skeptiker på Silverstone men nä, nu vill jag nog se detta som en bestående del av Formula 1 upplevelsen i följande säsonger.

Först och främst. Riktigt ljuvligt härligt att McLarens båda bilar så högt upp och man fullkomligen bubblade av glädje att se Daniel Ricciardo med sitt leende på tredjeplats. Mercedes strategi däremot verkar inte riktigt gått i lås och med Bottas straff för motorbyte innebär dagens resultat att Mega-Max klipper en svinfin pole inför morgondagen!

Kommer bli svettigt med dom ilsnabba McLaren-kärrorna flåsande i röven men jag tror och hoppas på Max. Han är en grym rackare på att komma iväg i starten. Långt mer intressant kommer det bli att se vad Hamilton kommer göra med sin 4:e-plats i startledet. Vet inte om han sov vid sprint-starten idag men något gick verkligen inte rätt till. Men, imorgon kör vi. Fullt ös, fett som fan osv! 

HQ