Svenska
Blog
Red Bull ser ruskigt starka ut i Mexiko

Red Bull ser ruskigt starka ut i Mexiko

Då var det äntligen dags för en härligt underbar överdos av F1. Tre veckor, tre lopp. Total dåskap så klart för både personal, förare och rent logistiskt. Vill knappt ens tänka på hur mycket planerande som krävs för att få allt att gå i lås över dessa tre helgerna för stallen. I stark kontrast så är det så klart rena drömmen för oss som aldrig kan få nog av världens snabbaste bilsport. Speciellt när säsongen nu börjar närma sig sitt slut och spänningen är så omöjligt, kriminellt olidlig. 

USA var i sanningen en riktig nagelbitare och jag satt nära nog och skrek konstant rakt ut under de sista fem varven innan Super Max äntligen gick i mål som vinnare. Brutalt underhållande och extra kul när vi nu dessutom äntligen kommit utanför Europa och tävlar på en annan världsdel. P1, P2 och P3 skvallrade om två rejält starka Red Bull-bilar och jublet var märkbart när Perez lyckades dundra in den snabbaste varvtiden under P3 med Verstappen flåsandes strax bakom. 

Kvalet är nu i full gång även om Lance lyckades dra sin bil rakt in i väggen under de första minuterna. Upp till bevis, håller Red Bull måttet och kan replikera hastigheterna från P3? Och hur spännande och intressant hade det inte varit om Perez faktiskt hade lyckats knipa sin första pole position ikväll på hemmaplan. Mexico City hade fullkomligen exploderat. Jag tror och hoppas i varje fall på att Perez ger järnet idag och att det kommer bli tajt med stallkompisen Max i kampen om hundradelarna. Vem tror och hoppas ni kniper pole?

HQ