Svenska
Blog
Datorbygget fortsätter

Datorbygget fortsätter

Den nya datorn växer fram så sakta, och med kaffe samt nyfikna katter som sällskap har jag tillbringat de senaste dagarna med att bygga samman och dokumentera processen. Något som ni som är nyfikna kan läsa om i den andra av tre artiklar som publicerats idag. Om du mot förmodan missade den första där jag gick igenom valet av komponenter så går den att läsa här

Nu kvarstår bara att pressa den nya maskinen en smula, stresstesta och se vad den går för - och med stabila komponenter under huven så räknar jag med att se mycket goda resultat. Målet är som sagt inte att spela i 4K-upplösning här, utan nöjer mig gott med 3440x1440. Och döma av de spel jag testat hittills så bådar resultatet gott.

Men visst, smakar det så kostar det och prislappen springer snabbt iväg när man börjar plocka samman komponenter. Fick en del frågor kring vad kalaset landade på och för de av er som är nyfikna så plockade jag samman allt i en varukorg på Inet som du kan spana in här. Sen går det säkerligen att spara lite hundralappar här och där genom att leta upp individuellt billigast butiker per komponent också.

Nåväl, vill du läsa om bygger och mitt allmäna kackel kring processen så kan du göra det här

Har du planer på att sätta samman en ny dator?

HQ