Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
After Earth

After Earth

Skrivet av marleey den 30 oktober 2014 kl 14:49
This post is tagged as: Film, Betyg, After Earth

Gick in med öppet sinne inför filmen. Hade läst och sett dem dåliga betygen på förhand som är/var väldigt svåra att undvika. Men jag ville inte riktigt tro på betygen inför filmen.
Jag menar, Will och Jaden Smith. En snygg film med en cool story på förhand. Jag gillar verkligen postapokalyptisk teman, ensamma överlevare och allt vad det är.

Trots detta så kan jag efter att ha sett After Earth bara konstatera att den förtjänar varenda bottenbetyg den fått och kommer att få. Förmodligen har folk varit för snälla i sina betyg.
Will och Jaden är riktigt usla och levererar inget vettigt på hela filmen. Så stela och platta att min gjutjärnsgryta börjar se levande ut. IT'S ALIVE!
Känns nästan som dem skrivit en stel far och son relation in i filmen bara för att man inte ska tro att Jaden fått jobbet tack vara pappa Will som ändå gjort vettiga grejer tidigare.
.
Storyn är larvig är manuset lövtunt. Effekterna och fotot är och känns påkostat. After Earth är snygg mellan varven, helt klart. Men vad gör det när resten är en stinkande hög avföring.
Scenen med en självuppoffrande fågel gör att man vrider sig i soffan
av plågor. Samtidigt är denna scen den som kommer närmast att leverera någon form av känsla.

Betyg: 1/5 2/10

HQ