Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen

Skrivet av marleey den 24 november 2014 kl 11:53
This post is tagged as: Action, Betyg, Film, Olympus Has Fallen

Dialogen är precis så ostig som förväntat och karaktärerna lika patriotiska som bara amerikaner kan bara. Kanske är det just det att jag är inställd och förberedd på detta som gör att jag gillar det jag ser. Sitter bara och små myser direkt i inledningen när Mike, spelad av Gerard Butler och Connor, spelad av Finley Jacobsen, har sin otroligt ostiga dialog.

Full fart actionmässigt och förvånansvärt rått med massa dödande och avrättningar. Plus för det i min bok då den förmodligen bara blivit löjligt om den varit mer barnvänlig a la James Bond. Storyn är och känns väl inte direkt trovärdig, speciellt att koder som kan leda till total förstörelse ges upp så fort presidenten blir blödig. Men själva attacken, visst. Det är så spektakulär att man nog inte väntar sig den. Många 9/11 vibbar. Hur som helst så är det i alla fall en kittlande tanke med en sådan attack.

Olympus Has Fallen är en actionfilm som överraskar mig positivt och som med rätt inställning kan vara underhållande. Som hämtad från 90-talet.

Betyg: 3/5 6/10

HQ