Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Idag drar Summers Games Done Quick igång!

Nu är det ju officiellt efter midnatt, vilket innebär att Summer Games Done Quick 2018 drar igång idag! Klockan 18:30 svensk tid, närmare bestämt, och festligheterna hittas här. Detta är absolut en av årets höjdpunkter enligt mig, för människorna som deltar i Summer Games är mycket, mycket, mycket bättre än mig på spelen som spelas. Vissa av dem är så bra att spelen går sönder. Bokstavligt talat. Glitchar, buggar, mad skillz, pro tips och speedruns, sju dagar i sträck. Helt fantastiskt! Finns det något bättre sätt att spendera soliga sommardagar på än att titta på när andra människor spelar TV-spel i en hel vecka? Jag tror faktiskt inte det... Men tur att att Twitch finns på mobilen ifall jag skulle våga mig ut till stranden. Och det är ju för välgörenhet dessutom.

Här hittar du det fullständiga schemat för veckans galna speedruns

Idag drar Summers Games Done Quick igång!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Det enskilt bästa från hela E3 2018

Det enskilt bästa från hela E3 2018

Herrajestanes, vilken vecka! Jag har precis satt mig ner vid datorn hemma i Stockholm för första gången sedan före E3, och dygnsrytmen är ännu inte återställd. Det har varit helt fantastiskt, såklart, och inom några dagar lär GRTV-killarnas supermaffiga E3-film släppas där alla galenskaper vi upplevde under mässan samlats i ett och samma filmklipp. Och i veckans avsnitt av PowerUp Podden kommer jag och Lisa berätta allt om vår resa. Det är dock mycket jobb kvar att göra - jag har en handfull förhandstittar att författa inatt - men innan jag låser in mig för kvällen tänkte jag informera om det absolut coolaste, mest magiska som skedde under hela E3-mässan.

Varje år hålls E3 Coliseum med Geoff Keighley i spetsen, där han bjuder in kollegor, industriveteraner, kändisar och annat folk för att snacka om de senaste E3-nyheterna. Årets Coliseum bjöd på det häftigaste någonsin, nämligen en högläsning av manuset till Grim Fandango, uppläst av originalröstskådisarna, med legendaren Tim Schafer som berättare och Jack Black som gästskådis. Även spelets kompositör fanns med på scen, och tillsammans med sitt band spelande han upp musik från spelet samtidigt. Detta för att fira att världens absolut bästa äventyrsspel fyller 20 år i år.Magiskt! Herregud, vilken nerdgasm!

Tyvärr var jag upptagen med jobb på mässgolvet när detta skedde, så jag missade det hela. Och det smärtade rejält i hjärtat kan jag lova... Men, som tur var finns det hela inspelat, och du kan uppleva spektaklet genom att klicka på denna länk. Njut!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

E3 2018: En rundvandring på EA Play

E3-mässan drar inte igång på allvar förrän på tisdag, men GR-teamet har spenderat dagen i den stekheta solen hos EA och spanat in spel som Battlefield V, Anthem och... NHL 18? Av någon anledning visas NHL 18 upp på EA:s lilla festival i centrala Hollywood. Hur som helst har jag och min danska partner-in-crime Andreas fått äran att filma så mycket bakom kulisserna-material som möjligt från mässan så att ni hemma i långa landet Falukorv kan få en lite varmare, lite mysigare E3-upplevelse. Under den kommande veckan kan ni följa våra eskapader genom att klicka på denna länk, och i vår första video bjussar vi på en rundvandring och några snabba intryck från EA Play.

E3 2018: En rundvandring på EA Play

Dansk.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

E3 2018: Ett blogginlägg från flygplanet

Oh boy! Ladies and gentlemen, det är dags igen! Alla nördars julafton, alla gamers Mecka: E3-mässan 2018 is upon us! Ifjol var jag där för första gången med Kimpa Orremark, och denna gång har jag bytt vapendragare och släpat med mig Lisa Dahlgren istället! Tillsammans med en bunt kameramän och några journalister från över Gamereactor-nationer kommer vi befinna oss i Los Angeles i en vecka framåt för att ge er all E3-coverage ni kan tänkas behöva, så håll ett öga på GRTV-flödet.

Just nu sitter jag i ett SAS-plan 10,000 meter över vattnet. Wifi ombord är troligen det bästa som hänt flygandet sedan fallskärmen, och förra gången streamade faktiskt jag och Kim Microsofts presskonferens direkt från planet. Kanske inte den bästa upplevelsen, men denna gång kommer jag sitta i publiken själv. Om ni ser att någon svimmar under utannonserandet av Halo 6 är det troligen jag.

Så snart jag landat kommer jag och Lisa ta oss till Gamereactors näste i Hollywood, så räkna med en hel del bilder därifrån i nästa blogginlägg. Happy E3 till er alla! <3

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden #2

Wubba lubba dub dub! Tidigare denna månad släppte jag, Kimpa Orremark och Lizzie Dahlgren lös det första avsnittet av vår sprojjlans nya podcast; Power-Up Podden! Nu har vi dessutom släppt det hett efterlängtade (?) andra avsnittet, så nu antar jag att detta officiellt är en grej vi kommer göra. Så länge ni lyssnare vill höra på oss det vill säga. Lisa är på resande fot i USA, Kimpa ska dit denna vecka, och jag förbereder mig inför pilgrimsfärden till E3-mässan, så det blir en hel del snack om de förenta staterna i veckans avsnitt och hur det är att resa dit som TV-spelsjournalist. Vi tar även upp spel som Conan Exiles, Destiny 2: Warmind, Call of Duty: Black Ops 4 och Rage 2!

Nästa avsnitt publiceras strax före E3-veckan i juni, och då kommer vi gästas av Jonas "Oraklet" Mäki, så passa på att skicka in frågor till honom via PM till mig, Kim eller Lisa!

Länk till iTunes
Länk till Soundcloud

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden #2

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus