Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden (6)

Hallå i värmeböljan!

Det sjätte avsnittet av Power-Up Podden finns nu tillgängligt! Den här gången fick jag och Kimpa med oss inte en - utan två - gäster. Det är Gamereactors två serietidningsorakel Henric Pettersson och Kenny Gustafsson som snackar lite om Comic-Con-mässan som hölls i San Diego tidigare denna månad, och vi passade även på att ställa de två mot varandra i den mest danska tävlingen vi haft här på Power-Up. Framtiden för Power-Up är ljus, för snart kommer Lisa Dahlgren landa i Sverige igen, och därefter planerar vi att göra denna podd till en veckoshow. Men fram till dess uppskattar jag och Kimpa all er feedback och eventuella önskemål. Lyssna någonstans via länkarna nedan!

Länk till Soundcloud!
Länk till Youtube!
Länk till Itunes!
Länk till Tumblr!

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden (6)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden (5)

Det femte avsnittet av Power-Up Podden finns nu tillgängligt! Jag och Kimpa tjatade med oss den eminenta Henric Pettersson för att prata om allt det senaste inom spelbranschen, om Spider-Man, spelutvecklare som är rumphattar och mycket mer. Det bjuds även på en rejält svettig omgång i en duell i spelkunskap mellan Kim och Henric - och det snackas även en del om Pepsi Man. Vem då, undrar du? Pepsi Man, såklart! Förhoppningsvis får vi tillbaka Lisa till nästa avsnitt som lär släppas i slutet av månaden, men under tiden uppskattar jag och Kimpa all er feedback och eventuella önskemål. Lyssna någonstans via länkarna nedan!

Länk till Soundcloud!
Länk till Youtube!
Länk till Itunes!
Länk till Tumblr!

Gamereactor Presenterar: Power-Up Podden (5)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Care package från chefen Hegevall (2)

Jag har tidigare berättat om Storosten Hegevalls ökända care packages, och nu i veckan slog han till igen. Petter menade att min insats under E3-mässan varit "totally bananas", och utlovade ett stort tackpaket via posten. Idag landade en 5 kg tung kartong i brevlådan, och det började vattnas rejält i mungiporna. Vad kunde han ha skickat mig, månntro? Superheta Wolfenstein II till Switch? Detroid: Become Human, kanske? Någon slags hårdvara rent utav? Näh, jag hade fel på alla punkter. Ta en titt vettja:

Care package från chefen Hegevall (2)

Ikväll blir det Donkey Kong till Switch och en massa jäffla Dumle!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Riktigt sugen på Glass just nu

Uuuuffff! I januari är det dags för den tredje delen i M. Night Shyamalans superhjältetrilogi. Jag har inte diggat Shyamalans sedan The Village, och jag är ganska trött på superhjältegenren, men jag måste säga att Split var en av mina favoritrullar från 2016, med fantastiska prestationer från både McAvoy och Anya Taylor-Joy. Och att hela berättelsen var en fortsättning på den mörka och jordnära superhjältesagan Unbreakable? Wow. Jäfflar så coolt. Och nu har de visat upp affischen för den avslutande delen: Glass. Man blir riktigt, riktigt sugen. Helt klart.

Riktigt sugen på Glass just nu

Är du också sugen på Glass?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Idag drar Summers Games Done Quick igång!

Nu är det ju officiellt efter midnatt, vilket innebär att Summer Games Done Quick 2018 drar igång idag! Klockan 18:30 svensk tid, närmare bestämt, och festligheterna hittas här. Detta är absolut en av årets höjdpunkter enligt mig, för människorna som deltar i Summer Games är mycket, mycket, mycket bättre än mig på spelen som spelas. Vissa av dem är så bra att spelen går sönder. Bokstavligt talat. Glitchar, buggar, mad skillz, pro tips och speedruns, sju dagar i sträck. Helt fantastiskt! Finns det något bättre sätt att spendera soliga sommardagar på än att titta på när andra människor spelar TV-spel i en hel vecka? Jag tror faktiskt inte det... Men tur att att Twitch finns på mobilen ifall jag skulle våga mig ut till stranden. Och det är ju för välgörenhet dessutom.

Här hittar du det fullständiga schemat för veckans galna speedruns

Idag drar Summers Games Done Quick igång!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus