Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Mad Men (Vad är grejen?)

Jag sitter och tittar på Mad Men och jag är på fjärde avsnittet och serien faller mig inte riktigt i smak, det är väldigt fina människor med i serien och jag uppskattar stämningen i serien, men handlingen är ointressant och ibland är det jobbiga diskussioner med och jag känner bara avsky över serien. Hur folk kan vara så raka och stela fattar jag inte alls. Jag vet, det är från en tid då det var fint som det var på 60-talet. Jag förstår tiden, men jag har problem att förstå serien, men jag vill ändå se Mad Men då jag har hört såpass bra om den, men nu förstår jag inte var som är bra med den?

För lite action? Det är kanske inte det som behövs alltid jag vet, men en för lugn serie kan göra en lite tom. Och då tänker jag, så är det faktiskt INTE! Inte bara våld och bråk, utan en serie där allting sköts via prat.

Är det en bra serie? Behöver det alltid hända någonting för att få igång personen som tittare?

Jag brukar vanligtvis se serier som Game Of Thrones, Knightfall, Vikings, Band Of Brothers, The Pacific och liknande serier, men nu när jag ser Mad Men så blir jag faktiskt väldigt "lugn" kanske för lugn.

Kanske jag behöver tuffare serier trotts allt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Bandet Tool är mästerliga!

Jag har lyssnat väldigt mycket på Tool i år, i extrema mängder. Jag gillar dem lika mycket varenda gång jag hör bandet.. Det är ett band som jag hyllar för sin extrema ilska i samband med tungt riffande. Maynard som sångare är perfekt, Han får till en arg känsla i musiken med sin röst.

Mina favoritlåtar med Tool är:

1. Schism
2. The Grudge
3. 10,000 Days Wings Part 2
4. Reflection
5. Eulogy
6. Rosetta Stoned
7. Parabola
8. Vicarious
9. The Patient
10. Pushit

Vilka låtar gillar ni mest? Petter vilka är dina favoritlåtar med Tool?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Första säsongen på Orange Is The New Black!

Jag tycker helt ärligt att serien är underbar och mysig, det är underhållande och dramatiserat ordentligt. I varje avsnitt så händer det i alla fall någonting roligt och spännande, man vill bara fortsätta se serien nu efter sista avsnittet på säsong 1 för nu vill jag veta vad fortsättningen handlar. Det är ett strålande skådespel, nästan alla skådespelare gillar jag. Taylor och Taryn är mina favoriter. Taryn är den coola tjejen som kommer med mycket medans Taylors karaktär är aningen lugnare fram tills sista avsnittet på säsong 1 då det blir dramatik på riktigt.

Jag kommer att se säsong 2 efter nu, jag är så nöjd med serien och jag älskar konversationerna, jag tycker de är intressanta.

Det är ganska mycket naket också och jag uppskattar detta stort.

Betyg på säsong 1?

9/10

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Band Of Brothers för tredje gången.

Just nu ser jag Band Of Brothers och jag tycker väldigt mycket om serien. 10/10 är serien värd alla tiders, den är händelserik och innehållsrik, just i skrivandets stund pågår krig för fullt, Det är mäktigt att se och man känner sig peppad just nu. Jag ska se serien igen och jag är på andra avsnittet.

Vad tycker ni om Band Of Brothers? Och vad tycker ni om The Pacific?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

TV-spelsperiod

Skrivet av Misternice den 29 januari 2018 kl 07:59

Jag tänkte ha en period nu där jag tänkte njuta mycket av TV-spel och TV-spelsmusik, just nu lyssnar jag på soundtracket ifrån Final Fantasy XV och jag måste säga, det är ett väldigt bra soundtrack, den är väldigt mysig och jag skulle vilja spela spelet. Musiken ger mig good feeling och jag mår bra av den. Först tänkte jag ha en stund där jag tillbringar tid åt lite musik från TV-spelens värld.

Jag ska försöka spela mycket nu den kommande tiden och kanske jag klarar spelen jag spelar dessutom. Jag behöver mycket egen tid nu och jag vill fullborda det jag vill göra.

Vad spelar ni för någonting nu?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus