Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

TV-spelsperiod

Skrivet av Misternice den 29 januari 2018 kl 07:59

Jag tänkte ha en period nu där jag tänkte njuta mycket av TV-spel och TV-spelsmusik, just nu lyssnar jag på soundtracket ifrån Final Fantasy XV och jag måste säga, det är ett väldigt bra soundtrack, den är väldigt mysig och jag skulle vilja spela spelet. Musiken ger mig good feeling och jag mår bra av den. Först tänkte jag ha en stund där jag tillbringar tid åt lite musik från TV-spelens värld.

Jag ska försöka spela mycket nu den kommande tiden och kanske jag klarar spelen jag spelar dessutom. Jag behöver mycket egen tid nu och jag vill fullborda det jag vill göra.

Vad spelar ni för någonting nu?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jag älskar Game Of Thrones.

Skrivet av Misternice den 25 januari 2018 kl 15:03

Det finns nog flera här som beundrar Game Of Thrones väldigt mycket, det förstår jag. Det är så jäkla intimt skådespel och alla är gillar jag väldigt mycket, speciellt gillar jag Daenarys som är fin och väldigt bestämd samtidigt, hon växer snabbt i serien till någonting riktigt mäktigt. Arya och Sansa gillar jag också väldigt mycket, det är fina karaktärer som serien har och Tyrion är skön och har lite sinne för humor.
De flesta karaktärer uppskattar jag och det blir en mycket bra serie som är enkel och uppskatta.

Nu är jag på avsnitt 4 på säsong 5 jag vill komma ikapp nu till var de är nu.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

American Horror Story Säsong 2 är hittills trist.

Skrivet av Misternice den 21 januari 2018 kl 07:22

Första säsongen var riktigt bra och spännande, men säsong 2 håller inte alls samma klass, jag skulle faktiskt säga det att den är tråkig att kolla på och den känns slapp. Jag mår nästan illa av att se på serien. Jag vill ha spänning som jag inte får alls på denna säsongen. Upplever ni inte också att säsong 2 är trist? Komigen jag vill ha råheten säsong 1 hade och sadismen inte en evig dialog och massa nunnor som är hur trista som helst. Det blir katastrof när det är såhär. Jag funderar på att lägga säsongen åt sidan. Detta är inte kul.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Bruce styggare roll.

Skrivet av Misternice den 18 januari 2018 kl 03:39

First Kill (2017)

Jag gillade denna rulle, det var bra action i filmen och tempot var höjt, den han aldrig bli tråkig utan jag kände pulsjagandet. Bruce Willis karaktär är verkligen elak och bara hemsk. Han är inte snäll alls. Ofta är han den goda i varje film, men han är en helt annan typ i denna rulle. Ja och den gick hem för mig, det var bra skådespelare med och den flöt på. Jag kunde inte slita mig ifrån filmen. Denna ska ni se tycker jag.

8/10

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

King Arthur var inte bra alls.

Skrivet av Misternice den 17 januari 2018 kl 10:23

King Arthur: Legend Of The Sword (2017)

Det var ett mycket tråkigt skådespel och det var avsaknaden av spänning, jag hade gärna sett mer noggrannare dialoger. Det är tråkig action i filmen och inget djup alls. Man känner igen han skådespelaren från Sons Of Anarchy och Mikael Persbrandt är tydligen med också.
Nej, avse från att titta på denna unkra film, namnet kan tilltala, men det är inget att se, bara en massa tristess.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.