Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Första säsongen på Orange Is The New Black!

Jag tycker helt ärligt att serien är underbar och mysig, det är underhållande och dramatiserat ordentligt. I varje avsnitt så händer det i alla fall någonting roligt och spännande, man vill bara fortsätta se serien nu efter sista avsnittet på säsong 1 för nu vill jag veta vad fortsättningen handlar. Det är ett strålande skådespel, nästan alla skådespelare gillar jag. Taylor och Taryn är mina favoriter. Taryn är den coola tjejen som kommer med mycket medans Taylors karaktär är aningen lugnare fram tills sista avsnittet på säsong 1 då det blir dramatik på riktigt.

Jag kommer att se säsong 2 efter nu, jag är så nöjd med serien och jag älskar konversationerna, jag tycker de är intressanta.

Det är ganska mycket naket också och jag uppskattar detta stort.

Betyg på säsong 1?

9/10

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Band Of Brothers för tredje gången.

Just nu ser jag Band Of Brothers och jag tycker väldigt mycket om serien. 10/10 är serien värd alla tiders, den är händelserik och innehållsrik, just i skrivandets stund pågår krig för fullt, Det är mäktigt att se och man känner sig peppad just nu. Jag ska se serien igen och jag är på andra avsnittet.

Vad tycker ni om Band Of Brothers? Och vad tycker ni om The Pacific?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

TV-spelsperiod

Skrivet av Misternice den 29 januari 2018 kl 07:59

Jag tänkte ha en period nu där jag tänkte njuta mycket av TV-spel och TV-spelsmusik, just nu lyssnar jag på soundtracket ifrån Final Fantasy XV och jag måste säga, det är ett väldigt bra soundtrack, den är väldigt mysig och jag skulle vilja spela spelet. Musiken ger mig good feeling och jag mår bra av den. Först tänkte jag ha en stund där jag tillbringar tid åt lite musik från TV-spelens värld.

Jag ska försöka spela mycket nu den kommande tiden och kanske jag klarar spelen jag spelar dessutom. Jag behöver mycket egen tid nu och jag vill fullborda det jag vill göra.

Vad spelar ni för någonting nu?

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Jag älskar Game Of Thrones.

Jag älskar Game Of Thrones.

Skrivet av Misternice den 25 januari 2018 kl 15:03

Det finns nog flera här som beundrar Game Of Thrones väldigt mycket, det förstår jag. Det är så jäkla intimt skådespel och alla är gillar jag väldigt mycket, speciellt gillar jag Daenarys som är fin och väldigt bestämd samtidigt, hon växer snabbt i serien till någonting riktigt mäktigt. Arya och Sansa gillar jag också väldigt mycket, det är fina karaktärer som serien har och Tyrion är skön och har lite sinne för humor.
De flesta karaktärer uppskattar jag och det blir en mycket bra serie som är enkel och uppskatta.

Nu är jag på avsnitt 4 på säsong 5 jag vill komma ikapp nu till var de är nu.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
American Horror Story Säsong 2 är hittills trist.

American Horror Story Säsong 2 är hittills trist.

Skrivet av Misternice den 21 januari 2018 kl 07:22

Första säsongen var riktigt bra och spännande, men säsong 2 håller inte alls samma klass, jag skulle faktiskt säga det att den är tråkig att kolla på och den känns slapp. Jag mår nästan illa av att se på serien. Jag vill ha spänning som jag inte får alls på denna säsongen. Upplever ni inte också att säsong 2 är trist? Komigen jag vill ha råheten säsong 1 hade och sadismen inte en evig dialog och massa nunnor som är hur trista som helst. Det blir katastrof när det är såhär. Jag funderar på att lägga säsongen åt sidan. Detta är inte kul.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus