Svenska
Blog

Tips på ny mobil?

Skrivet av Morbror J den 16 juli 2016 kl 15:28

Vet inte hur många såna här blogginlägg jag skrivit men oavsett så är det dags igen. Jag tänkte skaffa en ny lur. Har för tillfället en Iphone 4s som jag tycker funkat bra, men nu har jag blivit sugen på något nyare. De attribut jag letar efter är större skärm (runt 5 tum), bra batteritid och okej att spela med (inte för laggig). Tänkte spela Pokemon Go och kanske Fallout Shelter. Jag har alltid varit snål när det gäller mobiler så den får inte vara för dyr... (Ska man köpa nytt eller satsa på begagnat?) Jag har kollat på Samsung Galaxy-modellerna och flera av dem verkar bra. Samtidigt gillar jag iOS...

Är tacksam för alla tips.

HQ
The Banner Saga var toppen

The Banner Saga var toppen

Skrivet av Morbror J den 28 april 2016 kl 12:45
This post is tagged as: The Banner Saga

Häromveckan när jag kände mig stressad av inlämningar och dylikt bestämde jag mig passande nog för att starta upp ett nytt spel. Eftersom jag har en Mac med några år på nacken kan jag inte direkt maxa de senaste spelen. Därför dök jag in i mitt Steam-bibliotek, som till stor del består av mindre krävande spel, i jakten på något att fördriva tiden med. Valet föll till slut på The Banner Saga som jag helt missat att spela trots att det kom ut för ett bra tag sedan. Nu vill jag bara säga: toppenbra spel! Jag kunde inte slita mig så det tog två spelsessioner att klara spelet varav den ena varade alldeles för många timmar... det var allt för lockande att se vad som skulle hända härnäst, och vem kan säga nej till ett rpg-strategispel med engagerande story, minnesvärda karaktärer och vikingatema (viking-ish...)?
Med den här bloggen vill jag helt enkelt varmt rekommendera spelet till de som missat det och jag tänker att det ligger rätt i tiden då tvåan nyss släpptes (som är ju är en direkt uppföljare). Ha det!

HQ

Tips på retroaffischer?

Skrivet av Morbror J den 15 februari 2016 kl 14:22

Tänkte uppdatera väggarna men kommer inte på exakt vad jag är ute efter. Finns det någon vänlig själ som har tips på retro/retroaktiga affischer? Det får gärna vara filmaffischer då jag tänkte ha affischerna under projektorduken så man ser dem när man rullar upp den, fast spelar inte all världens roll om det är något annat. Tack på förhand!

Rea på Until Dawn

Rea på Until Dawn

Skrivet av Morbror J den 23 november 2015 kl 17:30
This post is tagged as: Until Dawn, Rea

Hallå i stugorna.

Vill tipsa om att Spelbutiken just nu säljer Until Dawn för 318 kr.

https://www.spelbutiken.se/produkt/until-dawn-nordic/AF5VT8

Bra pris tycker jag, det fick bli ett köp. Jag har gått och väntat på en prissänkning och äntligen dök den upp. Min plånbok protesterar som vanligt men förlorar även som vanligt.

Förlorar även din plånbok kampen om kosingen? Haha.

Tack och hej.

UPPDATERING:

Om någon missade erbjudandet finns spelet nu för 299 kr på Media Markt.

http://www.mediamarkt.se/sv/product/_until-dawn-skr%C3%A4ck-
ps4-1247903.html

Folkomröstning om invandringen.

Skrivet av Morbror J den 16 oktober 2015 kl 22:13

Hej.

Som ni kanske hört har SD startat en kampanj för att få till stånd en folkomröstning om invandringen. Oavsett om man tycker om SD:s politik eller ej vore det väl inte helt fel att få säga sitt i denna högaktuella fråga? Det tror jag många håller med om.

Vi skulle äntligen få svart på vitt vad folket faktiskt tycker. Det är riktig demokrati, och därför skulle jag mer än gärna se en sån här folkomröstning. Detta är trots allt en fråga som har en mycket stor påverkan på landet.

Vad tycker ni om detta, skulle ni vilja se en folkomröstning om Sveriges invandring? (Varför inte kanske är en bättre fråga...?)

Jag vet inte om det är tillåtet att länka men jag gör ett försök (är det inte tillåtet tar jag bort länken).

https://www.facebook.com/Folkomr%C3%B6stningen-1710097892
544837/