Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Futuristisk The Doors

This post is tagged as: The Doors, EDM, House, Musik

Hallå! Denna gången blir det The Doors mixat med Nicky Romero. Jag tog längre tid på mig och det bidrog till bättre transitions och en Jim Morrison vocal på dropet som syncar till beatet. Hoppas det gillas! PS. Soundcloud tog bort min låt, så det får bli Youtube. https://www.youtube.com/watch?v=2BaWZu-Gdp0

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Tiden har kommit

This post is tagged as: text

Tiden har kommit. Det tjugonde året har markerat sin närvaro. Tonåren är över. Adolescensen är förflutna minnen. Nästa destination är mot vuxenlivet. Där ansvarstagande belönas med mynt. Där tillit mot staten belönas med identiteten av en hederlig medborgare. En befrielse från identitetskrisen och en sammansmältning med andra individer, lika förvirrade och lika nykläckta som dig själv. Här kommer din flockdjursinstinkt att trivas. Ingen ensamvarg är lycklig.

Om du inte väljer att ta den andra vägen. Omvägen. Där du låter dina rebelliska ungdomsmönster återspeglas i dina framtida val. Du väljer att återuppta narkotikan, återuppta slagsmålen, återuppta hatet mot din omvärld. Självömkan kommer bli din närmaste vän och skillnaden är att denna gången kommer konsekvenserna verkligen att svida. Om du har tur lyckas du kanske ta dig igenom omvägen, komma bort ifrån dina självdestruktiva impulser och bli en människa igen.

btw

Inga Grattis-hälsningar tack! Jag fyller först i April ändå så.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

T2!

This post is tagged as: Trainspotting, Trainspotting 2, Film 2017

Nej, det är inte action-klassikern Terminator 2 som jag syftar på, utan: T2 Trainspotting

En uppföljare till Trainspotting (en av 90-talets bästa filmer) släpps nästa år och väntan är rent ut sagt olidlig.

21 år efter att originalet letade sig ut bland biopubliken, är regissören Danny Boyle, manusförfattaren John Hodge och även det gamla skådespelargänget från det första filmen tillbaka och i följe trailern, ser det ut att kunna bli riktigt bra!

Den officiella trailern släpptes i början av November och introducerade mig även till bandet "Wolf Alice", då den underbara låten "Silk" spelas i andra halvan av trailern. Här ser vi missbrukarna återförenas på bioduken 20 år efter händelserna från första filmen och även fast uppföljare av denna sort mycket väl kan gå åt helvete, ser T2 Trainspotting ut att ha potentialen till att kunna bli något utöver det vanliga.

Klicka här för trailern!

"and smother the pain with an unknown dose of an unknown drug made in somebody's kitchen"

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.