Svenska
UFC: 239 har tidernas bästa huvudkort.

UFC: 239 har tidernas bästa huvudkort.

Skrivet av mrdanny den 4 juli 2019 kl 14:02

UFC 239 är en gala som utan konkurrens toppar alla andra galor som organisationen arrangerat. I Early Prelims ser vi Sveriges egen Pannie Kianzad gå upp mot Julia Avila med 6 vinster och bara en förlust bakom sig. Hon kommer från en winstreak med två raka segrar. Detta är dock hennes debut i UFC, man ska dock inte underskatta hennes slagstyrka då tjejen har vunnit hälften av sina fighter på knock. Tror tyvärr att Pannie åker på sin andra raka förlust här, Julias strikeing är på en annan nivå än Pannies vilket gör att jag tror på en KO för Julia i andra ronden. På tidiga unddrkortet ser vi även en rutinerad räv i Jack Marshman, (23-8-0) killen har bara gått till domslut 5 gånger, och vunnit på knock inte mindre än 13 (!!!) gånger, och har en volym i slagen som är helt galet! Han avslutade exempelvis vår egen "Jycken" Cedenblad 3:34 in i andra ronden i nov 2016. Gör sällan en dålig fight och jag tror att han tämligen enkelt kommer att avsluta Edmen Shahbazyan som förvisso är obesegrad men inte alls har mött någon i närheten på Jacks nivå. Vid sidan om vinsten i TUF-finalen har en EN seger mot en rätt medioker fighter nämligen Charles Byrd. Mitt tips är att Marshman avslutar Shahbazyan innan första ronden är slut.

Kommer i morgon delge mina tankar om de intressantaste fighterna på Underkortet på UFC 239 som inte heller går av för hackor, för att på Lördag dela med mig av mina tankar djupare kring alla fighter på tidernas bästa Huvudkort.

Är ni lika taggade som mig inför UFC 239, är det tidernas bästa gala på pappret, vad tror ni om Pannies chanser? Dela med er av era tankar ni med.

HQ