Svenska
Snart dags för UFC 252.

Snart dags för UFC 252.

Skrivet av mrdanny den 11 augusti 2020 kl 00:07

På Lördag natt är det så dags. Äntligen ska det avgöras vem som är tidernas bästa tungviktare när regerande mästaren Stipe Miocic drabbar samman en tredje och sista gång med Daniel "DC" Cormier.

Det har varit många turer runt Stipe under pandemin. Allt ifrån att Dana beklagat sig över att Stipe inte kunnat träna pga pandemin, till att han sagt att Stipe måste välja om han ska vara Brandman eller mästare. Detta trots att Dana innan sagt till Jones och Masvidal att de inte ska se det som ett yrke att vara fighter.

Nåväl, nu är det ur världen.

Ser även fram emot att se om den gamle burslaktarn JDS kommer kunna stå emot Rozenstruik.

Co Main eventet suger inte surstrumpa den heller, jag ser galet mycket framemot att se om Sean O'Malley verkligen är lika bra mot ett så kvalificerat motstånd som Marlon Vera. Seans strikeing är något av det häftigaste jag sett sedan Raketosten kom tillbaka.

Som vanligt vid titelgalor kommer jag försöka författa en analys och tippa huvudkortet även denna gång. Har tänkt göra det på fredagen. Exakt tid blir svårt att avgöra då jag lär sitta fast med UFC4 som släpps samma dag.

Har dock redan rätt bestämda uppfattningar om de flesta fighterna redan, och varför jag tror det.

Den som lever får se.

Kika in under fredagen och kolla, om ni nu hittar till bloggarna. Jag har haft svårt med det sedan man gjorde om på siten...

Ha en bra vecka tills vi ses igen.

HQ