Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Blog
MWZ (Zombie) är grymt kul

MWZ (Zombie) är grymt kul

Skrivet av mrxbox den 15 november 2023 kl 17:08

Aldrig kört Zombie i Cod tidigare och va lite segt att komma in i med hur upplägget funkar men nu är det helt fantastiskt. Fullt ös och Zombies bara öser in och nu när PvP är borta, som jag trodde skulle sabba allt, så är det ett väldigt vänligt community som kommer och hjälper en med revive osv fast man inte är i samma team. Roligt läge att pröva ut de nya bösserna på och köra olika contracts i de 3 olika zoner på kartan. I'm hooked dessvärre.. Men känner här lär spenderas många timmar de kommande månaderna varje gång tillfälle ges. 

Kört mycket med randoms och hittat nya cod gamers både i Spanien,Tyskland och Belgien. Några med rasslig engelska och några pratar som de bodde i England medans man hör deras tant skälla i bakgrunden på spanska att det är kvällsmat 🤣🤣 Communityt gör halva nöjet med hitta galna typer att prata med osv.. 

HQ
MW2 Crossplay av eller på

MW2 Crossplay av eller på

Skrivet av mrxbox den 30 oktober 2023 kl 14:47

Crossplay frågan mellan olika plattformar är många som diskuterar. Ska man lira mot PC och Playstation spelare med sin Xbox eller bör man stänga sin crossplay och enbart lira mot sin egen plattform (inte möjligt på PC).

Jag har min på och kör på min Series X mot Playstation och PC spelare. Anledningen är att den borde gå att stänga mot PC spelare så konsol spelare lirar mot varandra och PC gamers lirar mot PC. Men stänger jag den så har jag enbart Xbox spelare att lira emot samt massa vänner på PS som jag inte kan köra med längre. 

PS5 och Series X kör spelet nästan identiskt medans man kan bygga en värsting PC som har mycket bättre hårdvara som i sin tur gör att spelet körs på högre fps.

Mer bilder/s genererar en mjukare och mer följsam bild där nästan inga bild ruter försvinner vid snabbt gameplay som MW2 och andra fps spel kan medföra. 

Så i close combat när man gör snabba vändningar och har spelare rusande in på sig så har det betydelse. 

Fan när man kör hardpoint på shipment och håller center posten i mitten av kartan och motståndare rusar in med broadside och tracer effekter på sin ammunition så laggar det på konsol men tror på en high end gaming OC så har man mer chans och överblick med hjälp av bättre prestanda som ger lägre input lag och missade framrates.. 

Samma sak när man kör B21 som jag mötte igår kväll, tjurrusningar med broadside laddat med dragon breath ammo och det blir rörigt och låg fps..När man kollar killcam bakefter så flyter allt silkes och då antar jag att det mestadels varit en PC gamer med ett dyrt bygge som blåser bort en från spelet på 2sek.. 

Trist att hårdvara ska avgöra resultat i ett PvP lir. Därav så borde konsol spelare ha möjlighet att bara lira mot konsol spelare. Blir problematiskt när man sen tar det steget längre och tänker på de som kör på PS4 och Xbox One. Ska de lira mot deras nya konsoler på 120fps.. 

Finns kanske ingen lösning på det i slutändan mer än om man vill veta att man har samma förutsättningar som motståndaren så bör man köra crossplay off, annars pröjsa för ett monster bygge till PC och möta alla med crossplay on. 

Kommer fortsätta med det på men ibland svider det, som igår kväll i B21...fan vad det sved

HQ
Fury VS Ngannou

Fury VS Ngannou

Skrivet av mrxbox den 30 oktober 2023 kl 14:18

Säg hej till dagarnas mest visade bild inom kampsport!!

Trodde Ngannou skulle tjurrusa Fury som majoriteten men istället såg vi en lugn defensiv Ngannou som förlita sig på counter punshes. Lyckades även med en knockdown i rond 3 !! Men i slutändan gick matchen till Fury med split decision. Twitter (X) användare krigar om att Ngannou blivit rånad sin seger och alla stirrar sig blint på knockdown i r3 men ser inte matchen i sin helhet. Lennox Lewis besvarade en av några från den arga mobben med "Ngannou won the night, but Fury won the fight", vilket jag instämmer på. 

Oavsett om Fury vann så chockade Ngannou med sin prestation alla (ALLA) och gjorde mma communityt väldigt hypade och tacksamma. 

Fury måste känna en grymt stor förtvivlan även om han plocka hem matchen på poäng.. Tufft läge. Inget självförtroende på topp inför Usyk antar jag.

 

Va tyckte ni om match och resultatet?

MW2 S6 Midupdate

MW2 S6 Midupdate

Skrivet av mrxbox den 18 oktober 2023 kl 19:01

Ja happ, nu rulla uppdateringen ut igår i Mw2 och bjöd på ett mörkt(natt läge) Al Mazrah i DMZ läget med ett flertal bossar att besegra. Jag samt ytterligare nån online polare plöjde på och körde över alla bossarna innan natt mössan skulle på. Hmm. Vill inte spoila nåt om händelser på kartan osv men helt okej gameplay och numera samlas souls istället för tokens som varit tidigare för låsa upp event rewards. 

I övrigt rullar Ol Massy på som tidigare med kontrakt och PvP på kartan med diverse förändringar åt Halloween temat.

Har ni hunnit lira nåt, tankar/åsikter ?

Samt xbox updaten låg på trevliga 54GB 🙄 den som väntar på nåt gott får vänta lite till..