Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor - En plats för nördar

Gamereactor - En plats för nördar

Skrivet av NHLmaster den 12 januari 2018 kl 21:05

Nu menar jag nördar i positiv bemärkelse. Jag är en nörd, och kommer alltid att vara en nörd. Att vara nörd är fint. Men det är inte det är inte det jag ska skriva om. Det har kommit brev med klagomål på att Gamereactor har tappat fokus, att folk upplever att film och serier har tagit utrymme från kärnan.

Jag tänker ta mitt brev i bloggform, dels för att få mer respons och dels för att redax (Petter?) nog är rätt trötta på att få brev.

Jag älskar Gamereactor. Det är en av sidorna som jag besöker minst 3 gånger dagligen. Det som många klagar på ser jag bara som en sund utveckling av en redan bra produkt. Jag ser hur det finns ännu mer av allt som en nörd borde gilla. Är filmnörd, spelnörd eller serienörd så finns det alltid nåt som faller dig i smaken. Man kan såklart inte göra alla nöjda, lika lite som man kan få Joey Tribbiani mätt.

Det jag mest vill säga är att en sajt idag kanske måste ta flera olika vägar för att kunna hävda sig i konkurrensen. Jag tycker att Gamereactor står sig riktigt bra i konkurrensen med sina högkvalitativa nyheter, förhandstittar och recensioner (stavfel och språkliga missar till trots). Som sagt så måste man ta fler vägar för att locka fler nördar till sin nyhetssida.

Slutligen så vill jag säga att jag gillar aktiviteten på sidan, att ni är så passionerade och brinner för det ni gör. Jag gillar att ni har tagit fler vägar för att tillfredsställa fler nördars suktande efter nyheter. Fortsätt skriva era nyheter om allting, ni gör ett toppjobb.

Facebook
TwitterReddit