Svenska
Blog
Jag älskar uppdateringar

Jag älskar uppdateringar

Uppdateringar brukar kunna vara lite av en vattendelare, särskilt när det gäller operativsystem i alla former. Vissa av oss älskar och andra hatar och vill helst inte se någon förändring överhuvudtaget. Som rubriken antyder så tillhör jag den första kategorin och har nog alltid gjort det. 

En av årets höjdpunkter för mig är när Apple släpper den senaste versionen av Ios, då riktigt hänger jag på låset och uppdaterar så fort den finns tillgänglig. Jag vet att det absolut finns nackdelar med att göra detta men hittills har jag inte haft minsta problem så jag lär fortsätta med detta, inte direkt så att jag lär kunna hålla mig ändå. jag älskar verkligen att utforska och prova allt nytt och inte minst försöka hitta alla små dolda men ofta smarta funktioner som Apple också lagt in men som de vanligtvis inte säger något om. Jag gillar även de små uppdateringarna som kommer under året även om de vanligtvis inte gör så mycket annat än fixar buggar och lägger till lite småsaker. Nu senast aktiverade Apple sensorn som läser av temperatur och luftfuktighet i Homepod Mini efter att den legat latent sen den släpptes och det blev jag närmast orimligt exalterad över. Det är ju uppenbarligen ingen stor sak men Homepoden som jag redan innerligt älskar blev med det lite, lite bättre. 

I den andra ringhörnan har vi min sambo som hatar uppdateringar och alltid väntar tills det inte går längre innan hon uppdaterar. Eller snarare så är det hennes telefon som får nog och tillslut uppdaterar sig själv. Jag förstår inte det där överhuvudtaget, men så är hon också ganska konservativ när det gäller teknik. 

Gillar du uppdateringar eller är du som min sambo som hatar du dem?

HQ