Svenska
Blog

Jag kommer sakna dig Ted Lasso

Sista avsnittet kom ut igår och det var inte utan ett visst vemod jag dundrade igång det. Jag har verkligen, verkligen gillat Jason Sudeikis orimligt positiva fotbollstränare och de utmaningar han ställts för i AFC Richmond. Det må inte vara någon serie som tagit några större risker under sina tre säsonger, men det gör mig faktiskt inte så värst mycket. Det är en serie som jag blivit genuint glad av att kolla på och ibland räcker det så. Den har absolut sina problem också, men det är inget som stör mig åtminstone. 

Det fullkomligt kryllar av karaktärer som jag börjat bry mig om mer än vad som är rimligt under de här tre säsongerna. Ted Lasso själv är ju så där genuint härlig, den älskvärda surpuppan Roy Kent är kanske bäst i hela serien och inte minst Jamie Tartt som är direkt outhärdlig första säsongen men som sedan växer för varje avsnitt. Värt att nämna också att Hanna Waddingham och Anthony Head varit genomgående lysande i varenda scen de båda närvarat i. 

Tre säsonger känns som både för lite och alldeles lagom, det känns bra att man avslutar med en så stark tredje säsong men samtidigt kan jag inte låta bli att känna att jag hade velat ha lite mer. Jag kommer verkligen sakna Ted Lasso och AFC Richmond, det är defintivt en sån serie som jag kommer att se om med jämna mellanrum. 

Jag kommer sakna dig Ted Lasso

HQ