Svenska
Blog
Jag skriver en bok

Jag skriver en bok

En författare har vi ju redan i redaktionen i form av Conny och kanske blir det en till vilket decennium som helst nu. För det är ett mycket långdraget projekt detta, tyvärr. Mitt eget lilla Chinese Democracy eller Duke Nukem Forever. 

Första kapitlen skrevs redan 2012 och dessa sammanställdes till en liten bok som trycktes i en mycket begränsad upplaga på fyra exemplar 2014 vill jag minnas att det var. Sedan dess har jag jobbat på en fullversion men det tar en sanslös tid att få ihop det. Största problemet är nog att jag sällan har ro till att sitta och skriva, jag gör i regel annat när jag får lite tid över. Jag hade behövt en deadline här också, kan inte sätta någon själv heller för det funkar av erfarenhet inte. 

Kanske är 2024 året det händer, för idéer saknas definitivt inte. Jag har samlat en mängd av dessa i en notering på Iphonen under snart nio års tid nu, så det gäller egentligen bara att få tummen ur och sammanställa alltsammans. Som sagt, det sker vilket decennium som helst nu och magkänslan säger mig att det blir en bestseller när den väl är klar, eller så blir jag tvångsinlagd på psyket, finns nog inget mellanting. Det är en komplett galen historia som krypit fram ur min hjärnas allra mörkaste vråer. Den som lever får se som man brukar säga. 

HQ